terug
Applaws hondenvoer

Applaws hondenvoer

Applaws is een natuurlijke voeding voor uw hond. Er worden uitsluitend natuurlijke ingrediënten gebruikt. Bekijk hieronder ons volledige assortiment Applaws hondenvoer.
Lees meer ..
Applaws hondenvoer

Applaws hondenvoer

Applaws hondenvoer is een natuurlijke, volledige voeding en is geschikt voor honden van alle leeftijden. Het smakelijke voer bestaat voor wel 75% uit vers vlees en is aangevuld met vers fruit, groenten en kruiden. Bovendien zijn alle voedingen van Applaws graanvrij, wat het zeer geschikt maakt voor de gevoelige hond.

Assortiment Applaws hondenvoer

Er zijn diverse soorten Applaws hondenvoedingen verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen uit voedingen voor puppy's, volwassen honden en de senior hond. De voedingen zijn speciaal ontwikkeld om uw hond alles te geven wat hij in zijn levensfase nodig heeft. Om uw keuze wat gemakkelijker te maken volgt hier een korte toelichting op het assortiment.

Applaws hondenvoer voor puppy's

Bij Brekz kunt u kiezen twee soorten voer dat speciaal is ontwikkeld voor uw pup. De hondenbrokken zijn een complete, natuurlijke puppyvoeding. De speciale formule helpt uw puppy op te groeien tot een gezonde hond. Het puppyvoer van Applaws bevat een natuurlijk probioticum en bèta-glucaan, afgeleid van gist, om uw puppy te helpen bij het ontwikkelen van een gezonde spijsvertering en immuunsysteem. Zo geeft u de puppy een goede start!

  • Bent u op zoek naar een voeding voor uw pup van een groot ras, dan is Applaws Puppy Large Breed kip hondenvoer de beste keuze. 

  • Applaws Puppy Small & Medium Kip hondenvoer is speciaal ontwikkeld voor middelgrote en kleinere rassen.

Applaws hondenvoer voor de volwassen hond

Applaws Adult hondenvoer is verkrijgbaar in drie heerlijke smaken. Het hondenvoer is hypoallergeen en graanvrij met 75% vlees en 25% fruit, groenten en kruiden. Zo wordt het natuurlijke dieet van de voorouders van uw viervoeter nagebootst. 

  • Er is een smakelijke voeding voor kleine en middelgrote hondenrassen met kip en lam, het Applaws Adult Small & Medium kip met lam hondenvoer, of de licht verteerbare variant met alleen kip. 

  • Speciaal voor grote hondenrassen is het graanvrije Applaws Adult Large kip ontwikkeld.

Applaws Senior hondenvoer

Speciaal voor de oudere hond heeft Applaws senior hondenvoer ontwikkeld, het Applaws Senior kip hondenvoer. Deze variant is een 100% natuurlijk diervoeder zonder granen. Ook deze variant heeft maar liefst 75% vlees. 

Bij Brekz kunt u het beste Applaws hondenvoer voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Applaws hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander hondenvoer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Applaws hondenvoer? Bekijk dan het totaaloverzicht met alle merken hondenbrokken die voordelig en makkelijk online te bestellen zijn bij Brekz. Alle merken hondenbrokken koopt u bij Brekz tot wel 40% goedkoper dan elders!

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.