Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Frontline Spot on Kat

4 pipetten
€ 15,95
€ 15,95
6 pipetten
€ 19,95
€ 19,95
2 x 6 pipetten
€ 37,95
Meest verkocht
€ 37,95

Frontline Spot on Kat helpt om vlooien, teken en luizen gemakkelijk te bestrijden bij uw kat.

  • Makkelijk toe te dienen
  • Werkt direct
  • Beschermt tot wel 4 weken

Frontline Spot on Kat

Frontline Spot on Kat helpt om vlooien, teken en luizen bij uw kat te bestrijden. De verpakking bevat pipetten met een vloeistof die u gemakkelijk op de huid van uw kat aanbrengt. De druppels vloeistof doden binnen 24uur de aanwezige vlooien op de huid van uw kat. Na 48 uur zijn ook aanwezige teken of luizen de das om gedaan. Na het bestrijden van het ongedierte biedt de vloeistof voor 4 weken lang bescherming tegen eventuele nieuwe aanvallen van vlooien. De bestrijding van luizen blijft 2 weken actief dankzij Frontline Kat. Het product is bedoeld voor katten die ouder zijn dan 8 weken en die zwaarder zijn dan 1 kg. U dient het dus niet aan te brengen op kittens en ook het gebruik bij zieke of herstellende katten wordt afgeraden. Tijdens de dracht of lactatie van uw kat kunt het wel gebruiken. Het gebruik van de pipet is vrij simpel. U breekt het topje langs de breuklijn af en brengt de inhoud van de pipet aan tussen de schouderbladen van uw kat. Voor een behandeling dient u het volledige pipet te legen op de huid.
 
Frontline Spot on Kat bevat vloeistof dat zich vanzelf uitspreid over de huid van uw kat. U hoeft de vloeistof na het aanbrengen dus niet meer in te masseren. U dient de pipet te legen op de schouderbladen, omdat de kat daar niet bij kan wanneer deze zichzelf zal likken. Het is belangrijk om goed in de gaten te houden dat andere katten of dieren de vloeistof niet van de huid van uw kat likken. Om een goede werking te garanderen wordt ook aanbevolen om uw kat de eerste 2 dagen na de behandeling niet te wassen. Ondanks dat de werking van Frontline Kat is aangetoond, kan het voorkomen dat er zich toch een enkele vlo of teek op de huid van uw kat nestelt. De overdracht van eventuele ziekte die het dier van vlooien of teken krijgt kan nooit 100% worden uitgesloten. Behalve op uw kat kunnen de kleine beestjes ook voorkomen in de mand of in huis. Naast Frontline Kat is het dus belangrijk om gebruik te maken van andere bestrijdingsmiddelen en om regelmatig te stofzuigen. Ondanks het gebruik van het middel raden we u ook aan uw kat alsnog regelmatig te controleren op teken. 

Bij Brekz kunt u de beste vlo bestrijdingsmiddelen voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Frontline Spot on Kat tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

Ingrediënten Frontline Spot on Kat

Fipronil 50mg, Butylhydroxyanisol (BHA) (E 320) 0,1mg, Butylhydroxytolueen (BHT) (E 321) 0,05mg.

Ander merk?

Bent u in plaats van Frontline Spot on Kat op zoek naar een ander bestrijdingsmiddel tegen vlooien voor uw kat kijk dan eens naar Frontline Combo Spot on kat. Voor een volledig overzicht kunt u kijken bij al onze anti-vlo en tekenproducten.


4
4
4
4
4
4.3 / 5 (6)
23-04-2017
4
4
4
4
4
Makkelijk op te doen op de haren van de kat
21-04-2017
4
4
4
4
4
goede prijs + track and trace. wel op tijd bestellen (je moet het niet de volgende dag al nodig hebben)
11-04-2017
4
4
4
4
4
Fijn product, werkt snel en goed !
13-03-2017
4
4
4
4
4
Vlotte levering en gekregen wat ik ervan verwacht had
15-01-2017
4
4
4
4
4
Mijn kat heeft relatief weinig last van teken en vlooien met dit product. Hij begint echter in de vierde week vaak wel weer met krabben.
04-01-2017
4
4
4
4
4
Goed product zeer snel geleverd