Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Flea Free Twinspot kat

Productinformatie
2 pipetten
€ 22,25
€ 22,25
2 x 2 pipetten
€ 43,49
€ 43,49
3 x 2 pipetten
€ 61,49
Meest verkocht
€ 61,49

Flea Free Twinspot kat is een anti-vlooienmiddel dat groei-remmend werkt en is geschikt voor gebruik bij iedere kat. De voordelen:

  • Voorkomt dat vlooien kunnen voortplanten
  • Beschermt gedurende 3 maanden
  • Geschikt voor iedere kat

Meer informatie

Flea Free Twinspot kat

Free Twinspot kat is een anti-vlooienmiddel dat groei-remmend werkt en is geschikt voor gebruik bij iedere kat. Het middel heeft tot doel om de voortplanting van vlooien te onderbreken. Vermeerdering van vlooien wordt hierdoor gestopt, zodat een vlooienprobleem voorkomen wordt. Het middel heeft een beschermingsduur van 3 maanden en komt in een verpakking van 2 pipetten.

  • Onderbreekt voortplantingscyclus vlooien
  • Beschermt voor een periode van 3 maanden
  • Handige pipet voor eenvoudig toedienen
  • Verpakking met 2 pipetten
  • Geschikt voor iedere kat vanaf 2 maanden en 1 kg

Bij Brekz kunt u de beste antivlo en teken producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Flea Free Twinspot kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Gebruik Flea Free Twinspot kat

Het middel is eenvoudig toe te dienen in de nek van de kat. De haren boven de schouderbladen of ter hoogte van de schedel opzij strijken. Rechtstreeks op de huid toedienen. Vrij hoog bij de schedelbasis toedienen voorkomt dat lenige katten het middel oplikken. 

Dosering

Lees voor gebruik altijd de bijsluiter.

Dosering Flea Free Twinspot kat

Volw. Gewicht van de kat (kg) Pipetten
Stuks
>1 - 6 1 pipet
>6 - 12 2 pipetten


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een middel dat direct vlooien doodt? Kijk dan eens bij Frontline Combo Spot on Kat.


Reviews
4
4
4
4
4
4.7 / 5 (3)
08-06-2019
4
4
4
4
4
Ik gebruik dit al jaren voor mijn maatjes die binnen en buiten zijn! Het werkt voor ongeveer 3 maanden en dan merk ik aan het krab gedrag dat het weer tijd is voor een nieuwe behandeling.
12-05-2019
4
4
4
4
4
Goed en lang werkend product.
12-08-2018
4
4
4
4
4
Allereerst prettig, omdat het 3 maanden werkzaam is. Hoeft dus maar 4 keer per jaar. Mijn katten hebben gelijk in de gaten dat ik er weer aan kom met zo'n vervelend pipetje. Dus hoe minder vaak, hoe beter... Ik gebruik het ter voorkoming van... Tot nu toe nog geen vlooien ontdekt, dus ga ik ervan uit dat het werkt...