Antivlo en teken hond

Flea Free Spot-On Hond XL 40-60kg

Exil Flea Free Spot on hond XL
Exil Flea Free Spot on hond XL
Gebruik 2 vingers (pinch to zoom) om in te zoomen

Flea Free Spot-On Hond XL 40-60kg

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Flea Free Spot-On hond XL 40-60kg is een middel om vlooien en teken te bestrijden en preventief te beschermen. Tot acht weken werkzaam tegen vlooien en vier weken tegen teken. Voor grote honden met een gewicht tussen de 40 en 60kg. Drie pipetten per verpakking.

 • Makkelijk aan te brengen
 • Werkt binnen 24 uur tegen vlooien en binnen 48 uur tegen teken
 • Werkzame stof: Fipronil

Meer informatie

Productinformatie Flea Free Spot-On hond XL

Teken en vlooien bij de hond is erg vervelend. Uw hond wordt geplaagd door kriebel en jeuk. Daarnaast kunnen vlooien en teken vervelende ziektes met zich meebrengen. Als baasje wilt u natuurlijk voorkomen dat deze lastpakken uw hond bijten. Dus uw hond heeft vlooien en/of teken en u zoekt een middel om teken te doden en vlooien te bestrijden? Met Flea Free Spot-On anti-vlo hond 40-60 kg zijn de vlooien die op uw hond rondspringen verleden tijd. De werkzame stof Fipronil doodt binnen 24 uur de vlooien en binnen 48 uur is het middel werkzaam tegen teken. Het middel biedt uw hond tot acht weken bescherming tegen deze vervelende beestjes. Met de handige drop-stop teken- en vlooienpipet is het middel makkelijk aan te brengen zonder knoeien. De vlooiendruppels zijn geschikt voor grote hondenrassen met een gewicht tussen de 40 en 60 kg. 

Waarom kiezen voor Flea Free Spot-On hond?

 • Beschermt uw hond tegen vlooien en teken
 • Doodt de vlooien die al aanwezig zijn op uw hond
 • Makkelijk aan te brengen door de drop-stop pipet
 • Er is een variant voor elk formaat hond (of kat)
 • Flea Free Spot-On kan ook gebruikt worden bij de behandeling tegen vlooienallergie. 

Bent u tegelijkertijd ook op zoek naar een anti-wormmiddel? Kijk dan eens naar de voordelige PetBox voor honden. Deze box bevat zowel Flea Free Spot-on pipetten als No Worm Pro tabletten voor een aantrekkelijke prijs! 

Bij Brekz kunt u de beste anti-teken en vlooiendruppels goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Flea Free Spot-On hond XL tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Hoe werkt Flea Free Spot-On hond?

Dit vlooienmiddel werkt op basis van Fipronil. Deze stof doodt al binnen 24 uur na toediening de aanwezige vlooien en binnen 48 uur de teken. De vlooiendruppels worden toegediend in de nek van uw hond. Via de talgklieren en haarzakjes verspreid het middel zich over de hele hond. Wanneer een vlo of teek vervolgens in aanraking komt met het middel, gaat de die dood. De vlo of teek hoeft dus niet eerst te bijten om het middel binnen te krijgen. Voor een optimale bescherming behandelt u de hond iedere maand met een pipet van Flea Free Spot-on. 

Flea Free Spot-On toedienen

 1. De vlooienpipet rechtop houden
 2. Tik een paar keer tegen de bovenkant van de pipet zodat de vloeistof goed naar beneden zakt. Geen zorgen over knoeien, de drop-stop pipet zorgt ervoor dat er pas vloeistof uit de pipet komt als u in de pipet knijpt. 
 3. Breek of knip het topje van de pipet af langs de aangegeven breuklijn. 
 4. Duw de haren in de nek van uw hond met uw vingers uit elkaar zodat de huid goed te zien is. Let op! Bij grote honden het middel verspreiden over twee plaatsen op de nek/rug van de hond.
 5. Plaats de punt van de pipet direct op het stukje blote huid. Knijp meerdere keren in de pipet zodat die goed leeg raakt. 

Let op! Breng het middel zo aan dat uw hond de vloeistof niet van zijn vacht af kan likken. Heeft u meerdere honden? Let er dan ook op dat de dieren elkaar niet gaan likken direct na het aanbrengen van het middel.  

Lees voor u het middel gebruikt altijd de bijsluiter goed door.

Dosering 

Deze variant is geschikt voor grote honden met en lichaamsgewicht tussen de 40 en 60 kg. Per keer dient u 1 pipet toe. Is uw hond zwaarder dan 60 kg, dan dient u voor een optimale werking per keer 2 pipetten te gebruiken.

Andere producten

Heeft uw hond op het moment vlooien? Grote kans dat ze ook in huis zitten. Bij een vlooienplaag zit zelfs maar 5% van de vlooien op het huisdier en 95% in zijn omgeving. Behandel de omgeving met Flea Free Omgevingsspray. Toch op zoek naar een ander middel? Bekijk het volledige assortiment aan Antivlo en teken hondHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.