Antivlo en teken hond

Flea Free Spot-On Combo voor honden 2 - 10 kg

Productinformatie
2 pipetten
€ 14,25 (€ 7,13/ct)
€ 14,25 (€ 7,13/ct)
4 pipetten
€ 24,95 (€ 6,24/ct)
€ 24,95 (€ 6,24/ct)
2 x 4 pipetten
€ 47,75 (€ 5,97/ct)
€ 47,75 (€ 5,97/ct)
3 x 4 pipetten
€ 67,95 (€ 5,66/ct)
Meest verkocht
€ 67,95 (€ 5,66/ct)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Flea Free Spot-On Combo voor honden van 2 tot 10 kg is een handig spot-on middel met een dubbele werking tegen vlooien en teken en is geschikt voor honden tot 10 kg. De voordelen:

 • Doorbreekt groeicyclus van de vlo
 • Doodt vlooien en teken op de huid
 • Dubbele werking: zowel op het dier als in de omgeving

Meer informatie

Productinformatie Flea Free Spot-On Combo hond 2 tot 10 kg

Flea Free Spot-On Combo voor honden van 2 tot 10 kg heeft een dubbele werking tegen vlooien, namelijk op zowel het dier als de omgeving. De spot-on pipet bevat de werkzame stoffen Pyriproxyfen en Fipronil en biedt tot 7 weken bescherming tegen vlooien en 4 weken tegen teken. Fipronil doodt binnen 24 uur de aanwezige vlooien en binnen 48 uur de teken op uw hond. Pyriproxyfen werkt in de omgeving van uw huisdier en voorkomt de ontwikkeling van vlooienlarven en -eieren in uw huis. Flea Free spot-on Combo bestaat uit een handige drop-stop pipet. Dit betekent dat de vloeistof er pas uitkomt bij druk op het reservoir, zodat u geen vlooiendruppels verliest!

Wanneer er al sprake is van een vlooienplaag dient u gebruik te maken van speciale omgevingsspray. Bij een vlooienplaag zit namelijk slechts 5% van de vlooien op uw huisdier en de overige 95% in de omgeving. Behandel daarom bij een vlooienplaag de omgeving met Flea Free Omgevingsspray. Dit doodt vlooien en vlooienlarven in jouw huis.

 • Doodt vlooienlarven en vlooieneieren in de omgeving
 • Doodt effectief vlooien en teken op de huid 
 • Na behandeling tot 7 weken werkzaam tegen vlooien
 • Na behandeling tot 4 weken werkzaam tegen teken
 • Dankzij pipet eenvoudig toe te dienen in de nek

Bij Brekz kunt u de beste antivlo en teken producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Flea Free Spot-On Combo voor honden van 2 tot 10 kg tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruik Flea Free Spot-On Combo voor honden van 2 tot 10 kg

 1. Haal de pipet uit de blisterverpakking
 2. Houdt de pipet rechtop en tik tegen het smalle deel van de pipet om er zeker van te zijn dat alle inhoud in het reservoir van de pipet zit. 
 3. Breek de punt van de pipet af langs de breuklijn. Duw de haren aan de achterkant van de nek van de hond opzij tot de huid zichtbaar wordt. Plaats de punt van de pipet direct tegen de huid en knijp stevig meerdere keren in de pipet om deze te ledigen op één plek in de nek van uw huisdier.
 4. Let op dat de vloeistof alleen op de gezonde huid wordt aangebracht en voorkom oppervlakkige toediening in de vacht of het van de vacht aflopen van de vloeistof.

Let op! Flea Free Spot-On Combi niet gebruiken bij overgevoeligheid voor de werkzame stoffen en niet gebruiken bij konijnen.

Flea Free spot-on Combo kan gebruikt worden in de behandeling tegen een vlooienallergie (wanneer dit door een dierenarts is vastgesteld). Behandel uw hond in dat geval iedere 4 weken met de Flea Free spot-on Combo pipet.

Ander product?

Bent u op zoek naar een variant voor zwaardere honden? Kijk dan eens op de pagina met al onze antivlo- en tekenmiddelen voor honden. Voor ontwormingsmiddelen en andere producten kunt u een kijkje nemen op de pagina van de hondenapotheek.Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.