Antivlo en teken hond

Duo-Op hond 250 mg (10-25 kg)

Productinformatie
3 pipetten
€ 19,95 (€ 6,65/ct)
€ 19,95 (€ 6,65/ct)
2 x 3 pipetten
€ 38,95 (€ 6,49/ct)
€ 38,95 (€ 6,49/ct)
3 x 3 pipetten
€ 55,75 (€ 6,19/ct)
€ 55,75 (€ 6,19/ct)
4 x 3 pipetten
€ 71,95 (€ 6,00/ct)
Meest verkocht
€ 71,95 (€ 6,00/ct)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Duo-Op tegen vlooien hond 10-25 kg (250 mg) is een effectief en snelwerkend middel tegen vlooien bij middelgrote honden tussen 10 en 25 kg. 

  • Snel en effectief tegen vlooien
  • Handige spot-on pipet ter preventie en behandeling van vlooien
  • Met één verpakking tot 12 weken vlooienvrij

Meer informatie

Productinformatie Duo-Op tegen vlooien hond 10-25 kg 

Duo-Op voor honden (250 mg) werkt snel en effectief tegen vlooien (Ctenocephalides felis) en bijtende luizen en beschermt middelgrote honden met een gewicht tussen de 10 en 25 kilogram. Vlooien zorgen voor veel jeuk en kunnen een vlooienallergie veroorzaken bij uw geliefde huisdier. Het is daarom van groot belang om uw viervoeter regelmatig (preventief) te behandelen met een geschikt anti-vlooienmiddel om dit te voorkomen. Deze vlooiendruppels met de werkzame stof Imidacloprid beschermt uw hond hiertegen. 

Wanneer uw huisdier al besmet is met vlooien, is het erg belangrijk om ook uw huis zorgvuldig te behandelen met een speciale omgevingsspray. Ook in de winter kunnen vlooien voorkomen. Binnenshuis waar de verwarming aan staat, kunnen ze namelijk prima overleven. Het wordt daarom aangeraden om Duo-Op ook gedurende de wintermaanden te gebruiken.

Eén verpakking bevat 3 pipetten en helpt uw huisdier tot 12 weken vrij van vlooien te houden. Dankzij de verpakkingsinhoud is Duo-Op tevens zeer geschikt voor een huishouden met meerdere middelgrote honden. Deze variant mag niet gegeven worden aan honden jonger dan 8 weken oud en aan honden met een gewicht onder de 10 kg.

Bij Brekz kunt u de beste anti-vlooienmiddelen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Duo-Op hond 250 mg (10-25 kg) tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Werkzame stoffen Duo-Op anti-vlo voor honden

Werkzaam bestanddeel: Imidacloprid
Hulpstof: Butylhydroxytolueen (E321)

Gebruiksaanwijzing Duo-Op voor honden

Niet gebruiken bij honden waarvan bekend is dat ze overgevoelig zijn voor het werkzame bestanddeel of de hulpstoffen. Niet gebruiken bij honden jonger dan 8 weken oud.

Houd de pipet rechtop. Tik op het smalle deel van de pipet om ervoor te zorgen dat de inhoud binnen het hoofdgedeelte van de pipet blijft. Druppel de volledige inhoud van 1 pipet tussen de haren op de intacte huid tussen de schouderbladen. Rechtstreeks toedienen op de huid. Knijp meerdere keren in de pipet om de inhoud volledig en direct op de huid op 1 plek te legen. De behandeling dient na 4 weken te worden herhaald.

Ander product?

Weegt uw hond minder dan 10 kg? Kijk dan naar Duo-Op voor honden 4-10 kg (100 mg). Voor andere varianten kunt u kijken op de pagina met alle anti-vlooienmiddelen voor honden.Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.