Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Petsafe Little Dog Deluxe Spray Bark Control Collar OP is OP

Productinformatie
Spray Control
€ 74,95
€ 74,95

Petsafe Little Dog Deluxe Spray Bark Control Collar is een antiblafband met een corrigerende spray en is geschikt voor honden met een gewicht tot 27 kg. 

  • Antiblafband met naturel spray
  • Corrigeert blaffen van uw hond
  • Geschikt voor honden tot 27 kg

 


Meer informatie

Petsafe Little Dog Deluxe Spray Bark Control Collar

Petsafe Little Dog Deluxe Spray Bark Control Collar is een antiblafband met een corrigerende spray en is geschikt voor honden met een gewicht tot 27 kg. Deze antiblafband corrigeert uw hond bij blaffen door middel van een diervriendelijke, natuurlijke spray. De spray is geurloos, onschadelijk en zeer effectief. De antiblafband is speciaal ontwikkeld voor honden van gemiddelde en kleinere rassen, met een maximum lichaamsgewicht van 27 kg. Het product is waterdicht en kan dus omgehouden worden bij het zwemmen. 

  • Antiblafband die werkt met een corrigerende spray
  • De effectieve spray is geurloos, onschadelijk en diervriendelijk
  • Geschikt voor honden met een gewicht tot 27 kg
  • Waterdicht dus kan gedragen worden bij het zwemmen

Bij Brekz kunt u de beste Antifblaf en training artikelen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Petsafe Little Dog Deluxe Spray Bark Control Collar tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een antifblafband met statische correctie? Kijk dan eens bij de Petsafe Deluxe Bark Control voor honden. Een overzicht van al onze Antiblaf en training producten vindt u hier.