Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Petsafe In Ground Fence Ontvanger/halsband

PIG 10763
€ 72,99
€ 72,99

De Petsafe In Ground Fence Ontvanger/halsband is een losse halsband/ontvanger die hoort hij de Petsafe In Ground Fence serie.

  • Voor alle systemen in de serie
  • Eén correctieniveau
  • Voor grotere honden 

Petsafe In Ground Fence Ontvanger/halsband

De Petsafe In Ground Fence Ontvanger/halsband is een losse ontvanger/halsband die hoort bij de Petsafe In Ground Fence serie. Dit is een ondergrondse onzichtbare draadafscheiding waarbij uw hond via de halsband een statische prikkeling ontvangt wanneer hij buiten het terrein dreigt te komen. Deze specifieke halsband is geschikt voor alle systemen van deze serie, en beschikt over één correctieniveau. Deze Petsafe ontvanger/halsband kunt u los bestellen, bijvoorbeeld wanneer uw oude halsband kapot is. Zo hoeft u geen nieuwe set aan te schaffen.

  • Geschikt voor alle systemen in de serie
  • Eén correctieniveau
  • Voor kleine en grotere honden 
  • Ideaal wanneer u alleen een losse ontvanger nodig heeft

Bij Brekz kunt u de beste antiblaf- en trainingsproducten voor honden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Petsafe In Ground Fence Ontvanger/halsband tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander antiblaf- of trainingsproduct?

Zoekt u een alternatief voor de Petsafe In Ground Fence Ontvanger/halsband? Bekijk dan eens ons totaalaanbod antiblaf- en trainingsproducten. Hier vindt u onder andere de Petsafe In Ground Fence kleine en middelgrote honden en de Petsafe Wire And Flags (uitbreidingsset Fence) hond en kat.


4
4
4
4
4
3 / 5 (2)
14-08-2018
4
4
4
4
4
Niet juiste product omdat de omschrijving niet klopte. Niet meer willen wisselen.
17-03-2017
4
4
4
4
4
Een goede en snelle levering. Wij zijn zeer tevreden. Bovendien waren zij de goedkoopste die het Petsafe in ground halsbandje konden leveren.