Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Petsafe Little Deluxe Antiblafband voor de hond pbc19-12443

Bark Control Kleine Hond
€ 84,95
€ 84,95

Petsafe Little Deluxe Antiblafband voor de hond is een band die blaffen detecteert en met behulp van een statische correctie corrigeert.

  • Bevat 10 statische correctieniveau's
  • Automatische detectie en correctie
  • Voor honden tussen 3,6 en 18 kg

Petsafe Little Deluxe Antiblafband voor de hond

Petsafe Little Deluxe Antiblafband voor de hond is een band die blaffen detecteert en met behulp van een statische correctie corrigeert. Deze antiblafband voor honden van kleinere rassen detecteert en stopt blaffen geheel automatisch. Hij corrigeert uw hond bij blaffen door het afgeven van een statische correctie. De antiblafband beschikt over 10 verschillende niveau's die automatisch worden aangepast aan het temperament van uw hond. Zo krijgt uw hond een proportionele correctie van zijn gedrag. De antiblafband is geschikt voor honden met een lichaamsgewicht tussen 3,6 en 18 kg.

De ijzeren staafjes dienen voor een goede geleiding in contact te komen met de huid. Scheer indien nodig wat vacht weg op de plek waar de staafjes de huid moeten raken.

  • Detecteert en stopt blaffen geheel automatisch
  • Beschikt over 10 standen van statische correctie 
  • Past het niveau van statische correctie automatisch aan aan het temperament van uw hond, voor een proportionele, diervriendelijke correctie
  • Geschikt voor honden met een lichaamsgewicht tussen 3,6 en 18 kg
     

Bij Brekz kunt u de beste antiblaf en training artikelen goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Petsafe Little Deluxe Antiblafband voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een antiblafband met een corrigerende spray? Kijk dan eens bij de Petsafe Little Dog Deluxe Spray Bark Control Collar. Een overzicht van al onze Antiblaf en training artikelen vindt u hier.


4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
02-07-2018
4
4
4
4
4
perfect product, heb het 3 x aangedaan toen we volk verwachtten, de 4de keer zag ze het bandje en ging zonder blaffen in haar mandje liggen.De eerste keer dat ze het aanhad en blafte was ze wel angstig, ze bibberde verschrikkelijk, heb het dan uit gedaan en ze heeft heel de dag niet meer geblaft. Doe het enkel aan als en bezoek komt en het help nu reeds perfect