Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Petsafe In Ground Fence voor Grote (en koppige) honden

Per verpakking
€ 164,95
€ 164,95

Petsafe In Ground Fence voor Grote (en koppige) honden is een onzichtbare draadafscheiding, waarbij uw hond met behulp van statische prikkeling tegengehouden wordt.

  • Met meerdere correctieniveau´s
  • Waterdichte ontvanger
  • 150 meter antennedraad

Petsafe In Ground Fence voor Grote (en koppige) honden

Petsafe In Ground Fence voor Grote (en koppige) honden is een onzichtbare draadafscheiding, waarbij uw hond met behulp van statische prikkeling tegengehouden wordt. Het systeem is in feite een onzichtbaar hek en werkt als volgt. Er wordt een lijn meegeleverd die u in de grond van uw erf ingraaft. Uw hond krijgt een ontvanger om zijn nek bevestigd. Komt hij te dicht bij de draad, dan wordt een statische prikkeling afgegeven. Er zijn verschillende standen instelbaar op de halsband, namelijk vier statische correctieniveau´s en een stand met alleen een geluidssignaal/vibratie. De ontvanger is waterdicht zodat uw hond er probleemloos mee de regen in kan. U kunt de afbakening markeren met de meegeleverde witte vlaggetjes. De draad heeft een lengte van 150 meter.

  • Onzichtbaar hek dat met behulp van statische signalen uw hond binnen de omheining houdt
  • Met ultralichte ontvangsthalsband inclusief vier correctieniveau's en een geluidssignaal/vibratie stand
  • Ontvanger is waterdicht
  • Geschikt voor grote en koppige honden 
  • Lengte draad: 150 meter
     

Bij Brekz kunt u de beste Antiblaf en training artikelen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Petsafe In Ground Fence voor Grote (en koppige) honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Dit product werkt op het volgende batterijtype: PAC11-12067.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een antiblafband voor uw hond? Kijk dan eens bij de Petsafe Little Dog Deluxe Spray Bark Control Collar. Een overzicht van al onze Antiblaf en training artikelen vindt u hier.