Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Petsafe 300 mtr Lite Remote Trainer PDT19-16026 OP is OP

Losse Ontvanger Halsband (PAC19-16360)
€ 87,99
€ 70,39
€ 87,99
€ 70,39

Petsafe 300 mtr Lite Remote Trainer PDT19-16026 voor kleine honden bestaat uit een afstandsbediening en een halsband, waarmee u uw hond kunt trainen en corrigeren.

  • Effectief en veilig
  • 15 verschillende niveaus
  • Geschikt voor kleine honden

Petsafe Deluxe-Trainer voor kleine honden

Petsafe 300 mtr Lite Remote Trainer PDT19-16026 voor kleine honden is een apparaat om uw hond mee te trainen en corrigeren. De hond draagt de halsband die bij het systeem hoort om zijn nek. U houdt een afstandsbediening vast, waarmee u de halsband kunt bedienen. Met de afstandsbediening kunt u uw hond geluidssignalen, vibratie of statische stimulatie geven. Dit kan op 15 verschillende niveaus.

Hierdoor zal uw hond snel een verband leggen tussen zijn gedrag en de correctie. Hij leert het gedrag af. Het systeem is waterdicht en is te gebruiken tot op 300 of 600 meter afstand. De ijzeren staafjes dienen voor een goede geleiding in contact te komen met de huid. Scheer indien nodig wat vacht weg op de plek waar de staafjes de huid moeten raken.

  • Veiligheidsslot op niveau 8-15 voorkomt onbedoelde stimulatie op hogere niveaus
  • Digitale afstandsbediening met verlicht beeldscherm
  • Universele oplaad adaptor
  • Op 15 verschillende niveaus in te stellen
  • Waterdicht en te gebruiken tot 300 meter afstand
  • Uit te breiden met extra ontvangersband. 

 

Gebruiksaanwijzing Petsafe Deluxe-Trainer voor kleine honden 

Het instellen van het juiste niveau is noodzakelijk. Hiervoor dient u samen met uw hond naar het beste stimulansniveau (herkenningsniveau) te zoeken. Dit doet u op de volgende manier. Nadat u de halsband bij de hond om heeft gedaan, begint u bij het laagste niveau, om vervolgens niveaus omhoog te gaan. Nieuwsgierig rondkijken, krabben aan de halsband en schudden van de oren zijn kenmerken voor lichte gedragsverandering. Als honden dit gedrag vertonen, is het herkenningsniveau gevonden. 
Wanneer u op de knop drukt, gaat er een signaal naar de halsband. Hierdoor krijgt uw hond een vervelende prikkel in zijn nek. Om dit gevoel niet meerdere keren te krijgen, zal hij snel stoppen met het vervelende gedrag. Het is wel noodzakelijk om de Deluxe-Trainer consequent en correct te gebruiken. Lees daarom altijd de gebruiksaanwijzing. De halsband is beveiligd en schakelt automatisch uit. Na 8 seconden moet de knop opnieuw worden ingedrukt om de halsband weer te activeren.
 

Specificaties Petsafe Deluxe-Trainer voor kleine honden 

Afstandbediening
12,5 x 4,5 x 2,5 cm
Oplaadbaar en de batterij kan vervangen worden
Waterdicht
Bevat een geluidsknop
7 stimulatieniveaus

Halsband
3,7 x 8 x 2,5 cm
Waterdicht
Oplaadbaar 
Bevat een aan- en uitknop
Schakelt automatisch uit na 8 seconden
 

Ander trainingsproduct?

Bent u op zoek naar een ander, diervriendelijk trainingsproduct? Kijkt u dan eens naar de Petsafe Anti Bark Spray Collar Citronel voor de hond. Deze geeft een geur af die honden onsmakelijk vinden. In ons Antiblaf en training assortiment vindt u alle trainingsartikelen.  


4
4
4
4
4
1 / 5 (1)
11-01-2019
4
4
4
4
4
Besteld op 28/12, volgens de webshop was het item voorradig. Bericht op 31/12 dat bestelling helaas verlaat zal worden geleverd, Vandaag 10/1 geen bericht meer en ook nog geen levering ontvangen. Ik kan de aankoop dus helemaal niet beoordelen. Maar ik ben er wel van overtuigd dat ik in de toekomst niet meer zal bestellen op brekz.be