Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Petsafe Deluxe-Trainer voor kleine honden

Losse Ontvanger Halsband (PAC19-14591)
€ 87,99
€ 87,99
Trainer
€ 124,99
€ 124,99
Trainer + Extra Ontvanger Halsband
€ 209,00
Meest verkocht
€ 209,00

Petsafe Deluxe-Trainer voor kleine honden bestaat uit een afstandsbediening en een halsband, waarmee u uw hond kunt corrigeren.

 • Effectief en veilig
 • Zeven verschillende niveaus
 • Geschikt voor kleine honden

Petsafe Deluxe-Trainer voor kleine honden

Petsafe Deluxe-Trainer voor kleine honden is een apparaat om uw hond mee te corrigeren. De hond draagt de halsband die bij het systeem hoort om zijn nek. U houdt een afstandsbediening vast, waarmee u de halsband kunt bedienen. Wanneer er op de knop gedrukt wordt, krijgt de hond een veilig, maar vervelend gevoel. Dit kan op zeven verschillende niveaus die weergegeven zijn op het digitale LCD display.

Hierdoor zal uw hond snel een verband leggen tussen zijn gedrag en de correctie. Hij leert het gedrag af. Het systeem is waterdicht en is te gebruiken tot op 350 meter afstand. Geschikt voor kleine honden van 3,6 tot 18 kilogram. Het systeem kan worden uitgebreid met extra ontvangershalsband (apart verkrijgbaar). De ijzeren staafjes dienen voor een goede geleiding in contact te komen met de huid. Scheer indien nodig wat vacht weg op de plek waar de staafjes de huid moeten raken.

 • Effectieve manier om uw hond te corrigeren
 • Met afstandsbediening die signalen naar de halsband stuurt
 • Geeft honden een veilig, maar vervelend gevoel
 • Op zeven verschillende niveaus in te stellen
 • Waterdicht en te gebruiken op 350 meter afstand
 • Geschikt voor kleine honden tussen de 3,6 en 18 kilogram
 • Uit te breiden met extra ontvangersband. 

Let op: Je kunt dit product in 3 verschillende varianten kopen. 

 • Alleen de halsband
 • Trainer (Halsband en bediener)
 • Trainer (Halsband en bediener) + Extra halsband

Bij Brekz kunt u de beste trainingsproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Petsafe Deluxe-Trainer voor kleine honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Gebruiksaanwijzing Petsafe Deluxe-Trainer voor kleine honden 

Het instellen van het juiste niveau is noodzakelijk. Hiervoor dient u samen met uw hond naar het beste stimulansniveau (herkenningsniveau) te zoeken. Dit doet u op de volgende manier. Nadat u de halsband bij de hond om heeft gedaan, begint u bij het laagste niveau, om vervolgens niveaus omhoog te gaan. Nieuwsgierig rondkijken, krabben aan de halsband en schudden van de oren zijn kenmerken voor lichte gedragsverandering. Als honden dit gedrag vertonen, is het herkenningsniveau gevonden. 
Wanneer u op de knop drukt, gaat er een signaal naar de halsband. Hierdoor krijgt uw hond een vervelende prikkel in zijn nek. Om dit gevoel niet meerdere keren te krijgen, zal hij snel stoppen met het vervelende gedrag. Het is wel noodzakelijk om de Deluxe-Trainer consequent en correct te gebruiken. Lees daarom altijd de gebruiksaanwijzing. De halsband is beveiligd en schakelt automatisch uit. Na 8 seconden moet de knop opnieuw worden ingedrukt om de halsband weer te activeren.
 

Specificaties Petsafe Deluxe-Trainer voor kleine honden 

Afstandbediening
12,5 x 4,5 x 2,5 cm
Oplaadbaar en de batterij kan vervangen worden
Waterdicht
Bevat een geluidsknop
7 stimulatieniveaus

Halsband
3,7 x 8 x 2,5 cm
Waterdicht
Oplaadbaar 
Bevat een aan- en uitknop
Schakelt automatisch uit na 8 seconden
 

Ander trainingsproduct?

Bent u op zoek naar een ander, diervriendelijk trainingsproduct? Kijkt u dan eens naar de Petsafe Anti Bark Spray Collar Citronel voor de hond. Deze geeft een geur af die honden onsmakelijk vinden. In ons Antiblaf en training assortiment vindt u alle trainingsartikelen.