Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Petsafe Deluxe Big Dog Bark Control voor de hond PBC19-13058

Bark Control Grote Hond
€ 88,99
€ 88,99

Petsafe Deluxe Big Dog Bark Control voor de hond is een antiblafband die blaffen corrigeert door een statische correctie af te geven en is geschikt voor honden met een gewicht vanaf 18 kg.

  • Werkt met statische correctie
  • Bevat 10 correctieniveau's
  • Geschikt voor gewicht vanaf 18 kg

Petsafe Deluxe Big Dog Bark Control voor de hond 

Petsafe Deluxe Big Dog Bark Control voor de hond is een antiblafband die blaffen corrigeert door een statische correctie af te geven en is geschikt voor honden met een gewicht vanaf 18 kg. De antiblafband detecteert het blaffen van uw hond en geeft hem automatisch een statische correctie, om hem het blaffen af te leren. De band is voorzien van 10 statische correctieniveau's die zichzelf inregelen aan de hand van het temperament van uw hond. De antiblafband is geschikt voor honden met een gewicht vanaf 18 kg. Het product is waterdicht en is dankzij het kleine kastje ook geschikt voor honden met een korte nek, zoals de Engelse Bulldog.

De ijzeren staafjes dienen voor een goede geleiding in contact te komen met de huid. Scheer indien nodig wat vacht weg op de plek waar de staafjes de huid moeten raken.

  • Detecteert blaffen automatisch en stopt het door middel van statische correctie
  • Beschikt over 10 correctieniveau's
  • Stelt zich automatisch in op een van de correctieniveau's aan de hand van het temperament van uw hond 
  • Voor honden met een lichaamsgewicht vanaf 18 kg
  • Waterdicht

 

Bij Brekz kunt u de beste Antiblaf en training artikelen goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Petsafe Deluxe Big Dog Bark Control voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een antiblafband met spray? Kijk dan eens bij de Petsafe Big Dog Deluxe Spray Bark Collar. Een overzicht van al onze Antiblaf en training artikelen vindt u hier.
 


4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
17-07-2017
4
4
4
4
4
Nergens goedkoper en snelle service