Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Petsafe Big Dog Deluxe Spray Bark Collar OP is OP

Productinformatie
Per verpakking
€ 74,99
€ 74,99

Petsafe Big Dog Deluxe Spray Bark Collar is een antiblafband die blaffen tegengaat met behulp van een spray en is geschikt voor honden zwaarder dan 18 kg.

  • Natuurlijke, geurloze en veilige spray
  • Doeltreffende spray tegen blaffen

Meer informatie

Petsafe Big Dog Deluxe Spray Bark Collar

Petsafe Big Dog Deluxe Spray Bark Collar is een antiblafband van Petsafe. In tegenstelling tot andere antiblafbanden, die een schok gebruiken, gebruikt deze band een geurtje om uw hond op te vonden. Deze antiblafband is bedoeld om hinderlijk blaffen van uw hond af te leren. Het product maakt gebruik van een natuurlijke, geurloze en veilige spray en is zeer effectief. De Petsafe Big Dog Deluxe Spray Bark Collar kunt u gebruiken bij honden met een gewicht van 18 kg of zwaarder. De collar is waterdicht en bevat bij aankoop ook een navulblikje en een batterij.

  • Diervriendelijke antiblafband
  • Maakt gebruik van een effectieve spray, die geheel natuurlijk, geurloos en veilig is
  • Inclusief navulblikje en batterij

Bij Brekz kunt u de beste Antiblaf en training producten goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Petsafe Big Dog Deluxe Spray Bark Collar tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een antiblafband met statische correctie? Kijk dan eens bij de Petsafe Deluxe Bark Control voor honden. Een overzicht van al onze Antiblaf en training producten vindt u hier.