Antiblaf en training

Petsafe Bark Indoor Control Ultrasonic hond

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Petsafe Bark Indoor Control Ultrasonic hond schept een blafvrije zone en is geschikt voor gebruik bij één hond. 

  • Creert blafvrije zone
  • Werkt met ultrasoon geluid
  • Geen halsband nodig

Meer informatie

Productinformatie Petsafe Bark Indoor Control Ultrasonic hond

Petsafe Bark Indoor Control Ultrasonic hond schept een blafvrije zone en is geschikt voor gebruik bij één hond. Het product zendt wanneer hij zich binnen het bereik van een blaffende hond bevindt ultrasoon geluid uit. Deze frequentie kunnen honden wel horen maar zijn voor de meeste mensen onhoorbaar. Uw hond zal van het geluid schrikken en stoppen met blaffen. Zo gauw uw hond stil is, stopt ook het apparaat met uitzenden. Binnen korte tijd zal uw hond het verband leggen tussen zijn blaffen en het onplezierige geluid en is het probleem opgelost. Het voordeel van dit product is dat er geen halsband bij nodig is. Het product is uitsluitend voor gebruik binnenshuis. 
De toon werkt tot een maximale afstand van 8 meter. Een verpakking bevat 2 stations.

  • Apparaat creëert blafvrije zone met behulp van ultrasoon geluid
  • Wordt automatisch geactiveerd bij blaffen en corrigeert uw hond direct
  • Werkt tot een afstand van max. 8 meter
  • Geen halsband bij nodig
  • Voor gebruik binnenshuis
  • Geschikt voor gebruik bij één hond 

Bij Brekz kunt u het beste Petsafe-trainingsmiddel goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Petsafe Bark Indoor Control Ultrasonic hond voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Let op! Alleen te gebruiken bij één hond, anders wordt de andere hond nodeloos gecorrigeerd en verliest het apparaat zijn werking. Tevens af te raden te gebruiken bij hele eigenwijze of zeer luide honden.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een antiblaf apparaat voor buiten? Kijk dan eens bij de Petsafe Outdoor Bark Controle voor honden. Bekijk het overzicht van alle Petsafe-trainingsmiddel.


Reviews
4
4
4
4
4
2.7 / 5 (9)
12-06-2023
1
2
3
4
5
Ik vraag me soms af of mijn hond nog wel kan blaffen
15-09-2021
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
Beide apparaatjes werken gewoon niet me hond reageert er helemaal niet op gaat vrolijk door met blaffen echt geen aanrader
12-10-2020
1
2
3
4
5
Niet goed .Ik heb via contactformulier een week geleden de vraag aan u gericht ofdat ik mocht terugsturen maar tot op heden geen antwoord gekregen. De 2 zendertjes slaan iedere keer aan als wij luid spreken, reageren dus niet alleen op blaffen.Mijn hond is er bang van en aangezien de hoge tonen dus heel frequent zijn weet hij niet hoe zich te gedragen.Ik gebruik het niet en eou graag retourneren
17-12-2019
1
2
3
4
5
beste dit werkt voor geen meter, ik stuurde al bericht naar jullie zonder enige reactie
07-02-2019
1
2
3
4
5
Mijn hond blafte volgens mijn buurvrouw lang en dat was heel vervelend. Ik heb dit systeem besteld en het helpt echt. Ik ben er blij mee.
18-12-2018
1
2
3
4
5
Veel positieve reacties gelezen maar voor onze hond werkt dit niet. Ze blaft gewoon door.
29-10-2018
1
2
3
4
5
Werkt goed je heb er 2 om een zone te maken zijn goed te plaatsen.
16-10-2018
1
2
3
4
5
Het werkt totaal niet, onze hond een kleine Jack Russel reageert er helemaal niet op. Nu moest ik van jullie zelf contact opnemen met de leverancier van het product terwijl ik het bij jullie koop. Nu kan ik het retourneren naar Ierland waar het bedrijf blijkbaar zit. Dat kost me zoveel verzend kosten dat ik het niet eens retourneer en mijn verlies van 39 euro neem!!
14-10-2019
1
2
3
4
5
Bonjour Satisfait du résultat après plus d'une semaine. Mes 4 chiens ont réduit leurs aboiements. Ce n'est complètement efficace surtout lorsqu'il y a quelqu'un devant la porte, mais bon, il y a un résultat net et ils réagissent bien. Parfois il suffit de menacer d'allumer l'appareil et ils se calment. Le simple bip de démarrage suffit (je l'éteins de suite après) En effet, l'appareil est très sensible au bruit, inutile de les punir avec des ultrasons sans raison ; la chute d'un couvert ou le volume d'une voix trop forte suffit parfois à déclencher l'appareil. Merci Christophe

Translate to EnglishHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.