Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Petsafe 900 Meter Trainer Grote Honden pdt19-14593

Complete set + Extra Halsband
€ 239,00
Meest verkocht
€ 239,00

Petsafe 900 Meter Trainer Grote Honden pdt19-14593 een trainingsband die op afstand te bedienen is en is geschikt voor honden met een lichaamsgewicht vanaf 18 kg.

 • 8 statische correctieniveau's
 • Uitbreidbaar voor 2 honden
 • Halsband verstelbaar tot 80 cm

Petsafe 900 Meter Trainer Grote Honden pdt19-14593

Petsafe 900 Meter Trainer Grote Honden pdt19-14593 is een trainingsband die op afstand te bedienen is en is geschikt voor honden met een lichaamsgewicht vanaf 18 kg. De trainer is ideaal voor het op (grote) afstand corrigeren van ongewenst gedrag bij uw hond. Hij beschikt over een waterdichte ontvanger en verzender en geeft u keuze uit 8 statische correctieniveau's. De halsband kunt u verstellen tot een maximum van 80 cm en werkt op een oplaadbare accu. Voor hondenbezitters met 2 honden is tevens een uitbreiding verkrijgbaar. De verzender beschikt over een LCD display zodat u altijd perfect het overzicht behoudt. De Petsafe 900 meter trainer voor de hond is geschikt voor honden met een lichaamsgewicht vanaf 18 kg. 

De ijzeren staafjes dienen voor een goede geleiding in contact te komen met de huid. Scheer indien nodig wat vacht weg op de plek waar de staafjes de huid moeten raken.

 • Ideale trainer voor op (grote) afstand corrigeren van ongewenst gedrag bij uw hond, tot wel 900 meter
 • Waterdichte ontvanger/verzender halsband
 • Beschikt over 8 statische correctieniveau's
 • Halsband verstelbaar tot maximaal 80 cm
 • Ook geschikt voor uitbreiding naar 2 honden
 • Geschikt voor honden met een lichaamsgewicht vanaf 18 kg
   

Bij Brekz kunt u de beste antiblaf en training artikelen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Petsafe 900 Meter Trainer Grote Honden pdt19-14593 tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een antiblafband voor de grote hond? Kijk dan eens bij de Petsafe Big Dog Deluxe Spray Bark Collar. Een overzicht van al onze Antiblaf en training artikelen vindt u hier.