Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Petsafe 100 Meter Trainer Kleine Honden pdt45-13472

100 Meter Trainer
€ 109,90
€ 109,90

Petsafe 100 Meter Trainer Kleine Honden is een halsband die uw hond een statische stimulatie geeft, wanneer hij zich slecht gedraagt. 

 • 16 niveaus
 • Effectieve training
 • Waterdicht 

Petsafe 100 Meter Trainer Kleine Honden

Petsafe 100 Meter Trainer Kleine Honden helpt bij het trainen van uw kleine hond. Met dit product kunt u uw huisdier op afstand corrigeren. Tot 100 meter werkt de afstandsbediening en kunt u hem een statische stimulatie geven. Een voorbeeld waarin u dit product kun gebruiken is tijdens het uitvallen naar andere honden. Het apparaat bevat 16 verschillende niveaus plus alleen een toon. Hij beschikt over diverse slimme systemen, zoals een booster knop voor gevallen waarin uw hond niet direct op de stimulatie reageert. Deze verhoogt de stimulatie snel met 2 stappen. De verpakking bevat ook een polsband en testlampje. De bijbehorende halsband is waterdicht en verstelbaar in verschillende halsmaten tot 56 cm. Geschikt voor honden van 3,6 tot 25 kg. 

De ijzeren staafjes dienen voor een goede geleiding in contact te komen met de huid. Scheer indien nodig wat vacht weg op de plek waar de staafjes de huid moeten raken. 

Let op: lees altijd de gebruiksaanwijzing voor gebruik. 

 • Helpt bij het trainen van uw hond op afstand
 • Geeft een statische stimulatie, waardoor uw hond ongewenst gedrag afleert
 • Bevat 16 verschillende niveaus en alleen een toon
 • Met boosterknop, voor wanneer uw hond niet reageert
 • Met polsband en testlampje
 • Waterdichte en verstelbare halsband
   

Bij Brekz kunt u de beste trainingshalsbanden voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Petsafe 100 Meter Trainer Kleine Honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Petsafe

Petsafe is een bedrijf dat erg van dieren houdt. Hun droom is dan ook dat baasjes van huisdieren over de hele wereld, hun merk als betrouwbaar zien.  Hun belangrijkste eigenschappen zijn: betrouwbaar, empathisch, toegewijd en echt. Niet alleen naar de klanten, maar ook naar elkaar. Ze luisteren naar de klanten en antwoorden door producten constant te verbeteren. Een belangrijk doel is om de band tussen huisdier en baasje te verbeteren. Ook gunnen ze de huisdieren bijzondere momenten, geluk en gezondheid. De wetenschappers, ingenieurs en specialisten zorgen ervoor dat het speelgoed zo veilig en innovatief mogelijk is.

Andere training voor uw hond? 

Bent u op zoek naar een ander product waarmee u slecht gedrag van uw hond kunt afleren? Bekijk dan ons Petsafe-Trainingsmiddelen assortiment. Hier verkopen we onder andere de Petsafe Outdoor Bark Control voor honden pbc19-11794. Deze ontvangt het geluid van blaffende honden en zendt vervolgens een ultrasoon geluid uit, waardoor uw hond stopt met blaffen. Door het unieke uiterlijk van een vogelhuis valt het apparaat niet op in de tuin of aan een boom.


4
4
4
4
4
5 / 5 (4)
23-11-2018
4
4
4
4
4
Voldoet aan de verwachtingen.
01-11-2018
4
4
4
4
4
Halsband werkt perfect. Hond reageert onmiddellijk op de pulse van de halsband.
11-04-2018
4
4
4
4
4
Een echte aanrader, heb alleen nog maar het geluid gebruikt en de hond loopt echt ontspannen. Zalig wandelen nu ze niet meer trekt.
19-11-2017
4
4
4
4
4
Alles was goed, weer snelle levering.