Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Petsafe 100 Meter Trainer Grote Honden

100 Meter Trainer
€ 112,99
€ 112,99

Petsafe 100 Meter Trainer Grote Honden is een correctieband voor op afstand corrigeren van uw hond en is geschikt voor honden van grote rassen.

 • Maakt direct ingrijpen mogelijk
 • 8 correctieniveaus
 • Bereik van 100 meter

Petsafe 100 Meter Trainer Grote Honden

Petsafe 100 Meter Trainer Grote Honden is een correctieband voor op afstand corrigeren van uw hond en is geschikt voor honden van grote rassen. Deze correctieband werkt op basis van statische stimulatie en geluid en zorgt dat u uw hond op afstand onder controle kunt houden. Zo kunt u hem bij ongewenst gedrag, bijvoorbeeld bij uitvallen tegen andere honden, direct corrigeren door een signaal af te geven. De Petsafe 100 Meter Trainer heeft 8 correctieniveaus en geeft voor iedere correctie een waarschuwingssignaal af. Hij beschikt over diverse slimme systemen, zoals een booster knop voor gevallen waarin uw hond niet direct op de stimulatie reageert; deze verhoogt de stimulatie snel met 2 stappen. De halsband die erbij hoort is waterdicht (spatwaterdicht) en is verstelbaar voor een nekomvang tot 71 cm. Het product is geschikt voor honden met een gewicht vanaf 18 kg.

De ijzeren staafjes dienen voor een goede geleiding in contact te komen met de huid. Scheer indien nodig wat vacht weg op de plek waar de staafjes de huid moeten raken.

 • Correctieband voor direct ingrijpen bij ongewenst gedrag
 • Werkt tot een afstand van max. 100 meter
 • Beschikt over 8 correctieniveaus
 • Met boosterknop, voor direct vergroten van de impuls bij geen reactie
 • Spatwaterdicht
 • Geschikt voor honden met een gewicht vanaf 18 kg en een nekomvang tot max. 71 cm. 
   

Bij Brekz kunt u het beste Petsafe-trainingsmiddel goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Petsafe 100 Meter Trainer Grote Honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een antiblafband met corrigerende spray? Kijk dan eens bij de Petsafe Little Dog Deluxe Spray Bark Control Collar. Een overzicht van al onze Antiblaf en training artikelen vindt u hier.