Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Petsafe Anti Bark Spray Collar Citronella

Naturel
€ 50,99
€ 50,99

Petsafe Anti Bark Spray Collar Citronella is een halsband voor honden vanaf 6 maanden, die afleert om overbodig te blaffen.

 • Diervriendelijk
 • Praktisch in gebruik
 • Gemaakt van nylon

Petsafe Anti Bark Spray Collar Citronella

Petsafe Anti Bark Spray Collar Citronella geeft een onschadelijke stof af bij elke blaf, waardoor uw hond dit afleert. De geur van deze stof is citronella: iets wat uw hond als vervelend zal ervaren. Door deze vloeistof af te geven bij elke blaf, krijgt uw huisdier hierbij een negatieve associatie. Het is een effectieve manier om blaffen af te leren. Petsafe Anti Bark Spray Collar Citronel voor de hond is een gemakkelijke en diervriendelijke manier om dit gedrag te stoppen. De werking berust op een microfoon die blafgeluid van de hond detecteert. De halsband is geschikt voor honden vanaf 2,6 kilogram en heeft een lengte van 60 centimeter. Ook mag het slechts gebruikt worden op honden vanaf 6 maanden. Hij is gemaakt van sterk nylon en zal dus niet snel kapotgaan. In een verpakking Citronel Spray zitten 18 tot 23 sprays.

 • Halsband die ongewenst blaffen tegengaat
 • Geeft een geur af die de hond onsmakelijk vindt
 • Diervriendelijk en niet schadelijk
 • Werking berust op een microfoon die blafgeluid detecteert
 • Voor honden vanaf 2,6 kilogram / 6 maanden
 • Halsband van 60 centimeter en flacon met 18-23 sprays

Bij Brekz kunt u de beste training voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Petsafe Anti Bark Spray Collar Citronel voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Specificaties Petsafe Anti Bark Spray Collar Citronella

 • Batterijduur: 2 weken
 • Batterij type: RFA-18
 • Met aan- en uitknop
 • Enigszins waterbestendig
 • Kleur: zwart


Gebruiksaanwijzing Petsafe Anti Bark Spray Collar Citronella

De halsband dient om de nek van uw hond gedragen te worden. 
Let op: Laat uw hond niet alleen als hij nog niet gewend is aan de halsband. Binnen een aantal dagen zal u merken dat hij minder blaft. Het leerproces is dan echter nog niet voltooid. Honden testen vaak na een aantal dagen de nieuwe leerervaring en zullen tijdelijk vaker proberen te blaffen. Dit gebeurt meestal gedurende de tweede week. Het is belangrijk op dat moment de antiblafband niet anders te gaan gebruiken. Wanneer uw hond de halsband niet draagt, kan het leerproces van goed gedrag weer worden verstoord. 


Nylon

Dit is het bekendste soort textiel en kan voor van alles gebruikt worden. Niet alleen kleding wordt gemaakt van nylon, ook tandenborstels, vloerbedekking, en dus ook halsbanden en riemen! Het voordeel van dit soort textiel is dat het goedkoop en makkelijk is om te maken. Daarnaast is het sterk, en dat maakt het extra geschikt voor een stevige halsband die dus niet snel kapot zal gaan.


Andere training voor uw hond?

Bent u niet op zoek naar een antiblaf product, maar naar een ander trainingsartikel voor uw hond? Bekijk dan ons Antiblaf en training assortiment. Hier verkopen we onder andere de Beeztees Nylon Halve Slipketting 30-40 cm voor de hond. Deze vermindert trekken aan de lijn. 

 


4
4
4
4
4
3.7 / 5 (3)
24-09-2018
4
4
4
4
4
Gemakkelijke betaling, snelle levering, goede kwaliteit van het product
01-05-2018
4
4
4
4
4
Snelle en correcte levering door Brekz.be Het product zelf werkt niet bij onze hond. De eerste dag werd het blaffen minder en verdween zelfs tegen de tweede dag. De derde dag echter ervoer onze hond de citronella niet meer als negatief. Het blaffen is nu tegenwoordig zelfs erger dan vroeger... we hebben wel geen last meer van muggen in huis...
10-10-2017
4
4
4
4
4
Zeer snelle levering en geweldige klantenservice!!