Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Beeztees Dog Control XXL St. Bernard voor de hond Op is Op

Per stuk
€ 8,75
€ 6,95
€ 8,75
€ 6,95

Dog Control XXL St. Bernard voor de hond is een praktische muilband om uw hond makkelijk onder controle houden.

  • Meer controle
  • Voorkomt trekken
  • Verschillende maten verkrijgbaar

 Control Trainer/Dog Control XXL St. Bernard voor de hond

Control Trainer/Dog Control XXL St. Bernard voor de hond is een muilband die ervoor zorgt dat u uw hond gemakkelijk kan leiden aan de lijn. Honden die hard trekken aan de riem kunnen lastig zijn voor hun baasjes. Er is weinig controle en u kunt last krijgen van uw arm en schouders door een sterke hond. Doordat de Control Trainerband om de snuit van de hond zit, kunt u hem makkelijker een kant op sturen. U heeft minder kracht nodig om de hond aan de lijn te houden. Daarnaast zorgt de Control Trainer/Dog Control XXL St. Bernard voor de hond ervoor dat u gemakkelijk oogcontact kan krijgen met uw hond. U kunt uw hond langzaam aan de muilband laten wennen door hem eerst om te doen zonder hem aan de lijn te houden. Op deze manier kan uw hond vrij rondlopen en wennen aan het ding om zijn snuit. De band gaat om de nek en snuit omdat honden gevoelig zijn voor het trekken aan de snuit. Door de band om de snuit te doen zal het trekken van uw hond aan de riem aanzienlijk verminderen. U heeft de mogelijkheid om naast de Control Trainer/Dog Control XXL St. Bernard voor de hond, ook de gewone halsband om te doen. U doet de snuitband dan af. Zo kunt u uw hond belonen wanneer deze goed gedrag vertoont. 
 

  • Control Trainer/Dog Control XXL St. Bernard voor de hond zorgt ervoor dat het trekken van uw hond minder wordt. 
  • De Control Trainer/Dog Control voor de hond is verkrijgbaar in verschillende maten. 
  • Deze versie is geschikt voor extra grote honden. 

Bij Brekz kunt u de beste artikelen voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu een Control Trainer/Dog Control XXL St. Bernard voor de hond tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

Ander product?

Bent u in plaats van een Control Trainer/Dog Control XXL St. Bernard voor de hond op zoek naar een anti blafband? Kijk dan eens naar Petcontrol Antiblafband AT-219A. Voor een volledig overzicht kunt u kijken bij alle Antiblaf en training artikelen.