Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Beeztees Dog Control XL (Rottweiler) voor de hond OP is OP

Per stuk
€ 8,25
€ 6,19
€ 8,25
€ 6,19

Dog Control XL (Rottweiler) voor de hond is een antitrektuig voor om de kop. Als uw hond trekt wordt door de kracht van zijn hoofd schuin getrokken waardoor uw hond stopt met trekken. 44 cm lang snuitomvang.

  • Vermindert ongewenst trekken
  • Van hoge kwaliteit
  • In verschillende maten

Control Trainer/Dog Control XL (Rottweiler) voor de hond

Control Trainer/Dog Control XL (Rottweiler) voor de hond is een antitrektuig voor om de kop van uw hond. Als de hond trekt tijdens het uitlaten wordt door de kracht van de hond de kop schuin getrokken waardoor de hond stopt met trekken. Hierdoor wordt uw hond op een diervriendelijke manier gesimuleerd om niet ongewenst te trekken. Het tuigje is gemaakt van hoogwaardig zwart nylon en stevige ringen. Dit tuigje is geschikt voor honden van een groot ras. Het is deels verstelbaar, maar de snuitomvang is 44 centimeter. Als u een kleinere hond heeft kunt u het product in maat L of kleiner bestellen. 

Bent u op zoek naar een antitrektuig voor uw kleine hond? Bestel dan nu Control Trainer/Dog Control XL (Rottweiler) voor de hond goedkoop online bij Brekz!

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Control Trainer/Dog Control XL (Rottweiler) voor de hond? Bekijk dan eens ons totaalaanbod aan antiblaf- en trainingsproducten op onze productpagina. Hier vindt u anti-trekproducten in verschillende kleuren en maten, zoals het antitrektuig in maat XXL voor als u een grotere hond heeft. Er zit vast een geschikt exemplaar voor uw huisdier tussen!