Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Beeztees Dog Control M (Cocker) voor de hond OP is OP

Per stuk
€ 6,75
€ 5,06
€ 6,75
€ 5,06

Dog Control M (Cocker) voor de hond is een anti-trektuig, speciaal ontwikkeld om het trek-gedrag van uw hond tijdens het uitlaten te verminderen.  

  • Vermindert trek-gedrag van uw hond
  • Diervriendelijker dan wurghalsband
  • Hoogwaardige leren band

Control Trainer/Dog Control M (Cocker) voor de hond

Control Trainer/Dog Control M (Cocker) voor de hond is een anti-trektuig, speciaal ontwikkeld om het trek-gedrag van uw hond tijdens het uitlaten te verminderen. Wanneer uw hond trekt wordt de kop scheefgetrokken, waardoor hij stopt met trekken. Het maakt deze band een diervriendelijk middel om uw hond mee te trainen zodat hij ongewenst trekken afleert. Het anti-trektuig is gemaakt van hoogwaardig nylon en stevige ringen. U kunt het product deels verstellen, maar de snuitomvang is een vaste waarde van 32 cm.

Bij Brekz kunt u de handigste trainingsproducten voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Control Trainer/Dog Control M (Cocker) voor de hond tegen de scherpste prijzen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product? Kijk dan eens bij de Gentle Walker voor de hond. Een overzicht van al onze antiblaf en trainingsproducten vindt u hier.


4
4
4
4
4
3 / 5 (1)
05-10-2018
4
4
4
4
4
helpt iets om de hond onder controle te houden