Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Beeztees Gentle Walker S (Westy) voor de hond OP is OP

Per stuk
€ 9,99
€ 7,49
€ 9,99
€ 7,49

Gentle Walker S (Westy) voor de hond is een antitrektuig voor om de borst van uw hond. Als uw hond trekt gaan de lijnen om de schouders van uw hond strak zitten, waardoor hij niet meer verder kan trekken. Voor honden met 25-30 cm nekomvang.

  • Leer van hoge kwaliteit
  • Vermindert ongewenst trekken
  • In verschillende maten

Gentle Walker S (Westy) voor de hond

Gentle Walker S (Westy) voor de hond is een antitrektuig voor om de borst van uw hond. Als uw hond trekt gaan de lijnen om de schouders van uw hond strak zitten, waardoor hij niet meer verder kan trekken. Het is ideaal voor honden die over zoveel kracht kracht bezitten dat ze hun baasje op sleeptouw nemen. U kunt uw hond namelijk met dit tuig op een diervriendelijke manier corrigeren. Met het tuig is het tevens mogelijk om uw hond met minder inspanning onder controle te houden.

Dit stevige tuig is gemaakt van zwart leer van hoge kwaliteit. U kunt dit antitrektuig eenvoudig bevestigen dankzij de twee gespen aan de voorkant. U kunt bovendien een riem naar keuze aan het tuig vastmaken. Het tuig is verstelbaar in maat en geschikt voor honden met een nekomvang van 25-30 cm. Als uw hond een andere maat heeft kunt u op de op de productpagina een andere maat bestellen.

Zoekt u een antitrektuig voor uw hond? Bestel dan nu Gentle Walker S (Westy) voor de hond goedkoop online bij Brekz. Hiermee kunt u uw hond op een diervriendelijke manier corrigeren! Ook beschikbaar in andere maten.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Gentle Walker S (Wetsy) voor de hond? Bekijk dan eens ons totaalaanbod anti-blaf- en trainingsartikelen. De Gentle Walker is ook beschikbaar voor grotere of kleinere honden, zoals in maat M. We beschikken ook over antitrektuigen voor om de kop van de hond. Bekijk daarvoor eens Control Trainer/Dog Control S. Er zit vast een geschikt exemplaar voor uw hond tussen.