Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Beeztees Gentle Walker M (Cocker) voor de hond OP is OP

Per stuk
€ 10,99
€ 8,24
€ 10,99
€ 8,24

Gentle Walker M Cocker voor de hond is een lijn die trekken aan de lijn tegengaat.

  • Zo houdt u de controle
  • Halsband met een kliksysteem
  • Verstelbare halsband van 40 tot 60 cm

Gentle Walker M Cocker voor de hond

Gentle Walker M Cocker voor de hond is een tuig voor wanneer uw hond veel aan de lijn trekt. Dit is erg vervelend en u kunt zelfs bij grote honden de controle verliezen. Met de Gentle Walker kan dit probleem opgelost worden. Wanneer hij trekt, komt er spanning op de lijn te staan, waardoor de banden onder de oksels / bij de borst worden aangetrokken. Dit geeft een onprettig gevoel en daardoor zal de hond stoppen met trekken of het minder doen. 

Bij Brekz kunt u de beste tuigen voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Gentle Walker M Cocker voor de hond tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Specificaties Gentle Walker M Cocker voor de hond

  • Bevat een verstelbare klikhalsband 
  • De lijn klikt u aan het bovenste ringetje vast
  • Maat M: 40 t/m 60 cm (halsband)
     

Gebruiksaanwijzing Gentle Walker M Cocker voor de hond

Doe de halsband om en sluit deze met het kliksysteem. De twee bandjes onder de borst en oksel kunt u op twee verschillende manieren omdoen. De ene manier is om het geheel los te klikken, daarna kunt u het bij de hond omdoen. De tweede manier is om uw hond in de banden te laten stappen. U kunt de lijn aan het bovenste ringetje vastmaken. Het is aan te raden om uw hond aan de Gentle Walker te laten wennen voordat u hem gebruikt. Laat uw hond bijvoorbeeld eerst in de Gentle Walker rondlopen, zonder hem aan te lijnen. 

Let op: de Gentle Walker kan niet als correctiemiddel gebruikt worden. Zelf aan de lijn trekken kan schade aan de oksel en poten veroorzaken. 
 

Andere riem?

Bent u niet op zoek naar een anti-trek riem, maar naar een gewone riem? Bekijk dan onze Riemen pagina. Hier verkopen we onder andere de Leren Hondenriem Bruin 165 cm. Dit is een mooie en stevige leren riem.


4
4
4
4
4
4.7 / 5 (3)
04-06-2018
4
4
4
4
4
altijd heel goed gegaan maar dpd leverancier heeft zaterdag de doos met voer voor de deur gezet terwijl wij heel het weekend niet thuis waren. dit vind ik niet goed .want het kost toch behoorlijk wat geld als het wordt weggehaald door derden.
02-01-2018
4
4
4
4
4
Goed en vlot geleverd. Netjes verpakt. Goede kwaliteit
04-01-2017
4
4
4
4
4
Fijn product om mijn hond naast de fiets te laten lopen maar trekken blijft hij!!