Antiblaf en training

Beaphar Anti Knabbel voor de hond

Beaphar Anti Knabbel voor de hond
Beaphar Anti Knabbel voor de hond
Gebruik 2 vingers (pinch to zoom) om in te zoomen

Beaphar Anti Knabbel voor de hond

Productinformatie
4
4
4
4
4
(2)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Beaphar Anti Knabbel voor de hond is een trainingsmiddel wat gebruikt kan worden om ongewenst knaaggedrag aan meubels, schoenen en tapijt af te leren. Bevat citroenolie.


Meer informatie

Beaphar Anti Knabbel voor de hond

Beaphar Anti Knabbel voor de hond is een middel dat gebruikt wordt om ongewenst knaaggedrag van honden te verminderen. Het komt namelijk vaak voor dat honden de neiging hebben om meubels, schoenen en tapijt te bijten. Het product wordt op de objecten waar niet aan geknabbeld mag morgen gesprayd en de hond zal vervolgens niet meer de behoefte hebben om er aan te gaan bijten. U zult geen last meer hebben van kapotte meubels en schoenen.

Ingrediënten

De werkzame stof in het product is citroenolie. Honden vinden de zure smaak van citroen niet lekker en daarom zullen ze niet meer aan de objecten gaan bijten die behandeld zijn met Beaphar Anti Knabbel. De zure smaak gaat na een tijdje wel van het voorwerp af, maar uw hond zal nog steeds een negatieve associatie hebben met het voorwerp en de kans is daarom klein dat hij nog aan het voorwerp zal gaan bijten. Wanneer hij dat toch wel opnieuw gaat doen moeten de voorwerpen opnieuw ingesprayd worden om de 'training' voort te zetten. Citroenolie is een natuurlijk middel en daarom kan het ook niet schadelijk of gevaarlijk voor het huisdier zijn.

Een andere naam voor citroenolie is namelijk limoneen, scheikundig gezegd: (R)-P-MENTHA-1,8-DIEEN. Dit is een kleurloze vloeistof met een citrusactige geur. Het wordt door middel van stoomdestillatie uit de schil van een sinaasappel gehaald.

Bij Brekz is een verpakking Beaphar Anti Knabbel voor de hond van 100 ml goedkoop verkrijgbaar! Koop het nu bij ons online en ontvang je product gemakkelijk en snel binnen een paar dagen.

Gebruiksaanwijzing Beaphar Anti Knabbel voor de hond

Tijdens de behandling moeten dieren, voer en drinkbakken verwijderd worden uit de omgeving. Gedurende drie dagen besprayt u de voorwerpen op een afstand van 30 cm een aantal keer. Anti Knabbel mag niet gebruikt worden op huisdieren of in de buurt van dieren worden neergezet. Het product is ook geschikt om te gebruiken bij de training van pups.

Let op: het is aan te raden om de spray eerst te testen op een onopvallende plaats, voor u het toepast op materialen en meubels. Ook kunt u het beste niet meteen het gehele object insprayen, maar eerst een klein deel ervan.
 

Ander product?

Heeft u een puppy en bent u bezig met het opvoeden van hem? Bekijk dan eens onze Antiblaf en training pagina. Hier verkopen we bijvoorbeeld ook een hondenfluit.


Reviews
4
4
4
4
4
4.5 / 5 (2)
15-04-2024
1
2
3
4
5
Goed,het werkt goed
12-04-2024
1
2
3
4
5
Apparemment ils ne mordillent plus mes pieds de chaises

Translate to EnglishHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.