Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Almo Nature HFC Natural Zalm 70 gr

Per 12
€ 10,50
€ 10,50
Per 24
€ 19,99
€ 19,99

Almo Nature HFC Natural Zalm is een heerlijke aanvullende voeding voor volwassen katten van alle rassen.

  • Rijk aan verse zalm
  • Natuurlijke ingrediënten
  • Geserveerd in heerlijk bouillon

Almo Nature HFC Natural Zalm

Almo Nature HFC Natural Zalm is een zeer smakelijk en natuurlijk natvoer dat geschikt is voor volwassen katten van alle rassen. Almo Nature HFC Natural producten bevatten uitsluitend 100% natuurlijk ingrediënten van hoge kwaliteit. De heerlijke zalm wordt bijvoorbeeld vers gevangen in de zee. Bij de bereiding van de producten wordt bovendien geen gebruik gemaakt van conserveringsmiddelen, kleur- geur- en smaakstoffen of andere chemische hulpstoffen. Om de zalm te converseren, wordt deze bewaard in een voedzame en gezonde visbouillon. Hierdoor behoudt het voer alle voedingsstoffen die van nature in de ingrediënten aanwezig zijn en blijft de onweerstaanbare smaak optimaal behouden. Uw kat zal met plezier van zijn gezonde maaltijd genieten!

Bij Brekz kunt u Almo Nature HFC Natural Zalm goedkoop online kopen. Bij Brekz vindt u het lekkerste kattenvoer voor de laagste prijs!

De houdbaarheid van Almo Nature HFC Natural Zalm staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ). 
 

Ingrediënten Almo Nature HFC Natural Zalm

Zalm 75%, Visbouillon 24%, Rijst 1%.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 17.0%, ruw vet 2.0%, ruwe as 1.0%, ruwe vezels 0.1%, vocht 78.0%.

Toegevoegde voedingsmiddelen

Volgens de fabrikant bevat dit voer geen additieven.
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Het wordt aangeraden om Almo Nature HFC Natural Zalm te combineren met droogvoer en om regelmatig af te wisselen tussen de verschillende smaken natvoer voor een gezond en lang leven. 

Voedingsadvies Almo Nature HFC Natural Zalm
Gewicht van de kat (kg) Hoeveelheid voeding 
Gram
4 140 nat en 35 droog
6 165 nat en 55 droog
8 220 nat en 70 droog
10 275 nat en 85 droog
12 330 nat en 105 droog


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Ander voer?

Houdt uw kat meer van vlees dan van vis? Bij Brekz verkopen we diverse soorten Almo Nature kattenvoer, waaronder de meest lekkere vleessmaken! Bij ons vindt u dus ongetwijfeld de smaak die uw kat het lekkerst vindt. Bekijk daarnaast ook eens ons totaalaanbod natvoer voor katten.


4
4
4
4
4
4 / 5 (1)
23-02-2017
4
4
4
4
4
Mijn kat, 18 jaar, smult ervan! Echte zalm, geen mousse of rare toevoegingen. Enige nadeel is dat er soms een partij bij is met weinig vlees en veel vocht in het blikje. Dat was een aantal keer het geval. 24 blikjes met teveel vocht. Staat m'n kat meteen weer te zeuren om eten.