Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Almo Nature Daily Kip & Rundvlees 70 gram

Productinformatie
Per 30
€ 18,95
€ 18,95
Per 60
€ 35,95
€ 35,95

Almo Nature Daily Kip & Rundvlees is een hoogwaardige aanvullende voeding die geschikt is voor volwassen katten van alle rassen.

  • Een smakelijke en vleesrijke aanvullende voeding
  • Geserveerd in een voedzame bouillon
  • Bereid met de beste ingrediënten

Meer informatie

Almo Nature Daily Kip & Rundvlees

Almo Nature Daily Kip & Rundvlees bestaat uit een paté en is verkrijgbaar in een verpakking van 400 gram, ideaal voor wanneer u meer dan 1 kat in huis heeft. Het voer bestaat uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten en is van hoogwaardige kwaliteit. Zowel het kippenvlees als het rundvlees dat in Almo Nature Daily Kip & Rundvlees verwerkt zit is afkomstig van dieren die met een vrije uitloop rond hebben kunnen lopen. Ook is er tijdens het fokken geen gebruik gemaakt van hormonen om de dieren sneller te laten groeien. Tevens is het gebruikt van antibiotica vermeden om het vlees afkomstig van de dieren zo natuurlijk mogelijk te houden.

Almo Nature Daily Kip & Rundvlees bestaat uit vlees dat is gekookt en gesneden zonder dat daar chemische behandelingen bij gebruikt zijn. Het vlees wordt vervolgens gekookt in zijn eigen vocht. Dit is gedaan om ervoor te zorgen dat de voedingsstoffen in het voer bewaard blijven. Daarnaast zorgt het ook voor een uitstekende smaak aan het voer. Op deze manier biedt Almo Nature Daily Kip & Rundvlees een smaakvolle maaltijd die boordevol zit met vitaminen en mineralen. Er is een kleine hoeveelheid vitaminen en mineralen toegevoegd maar het voer bestaat voornamelijk uit natuurlijke voedingsstoffen. Verder zijn er geen chemische conserveringsmiddelen gebruikt om het voer langer te kunnen bewaren. Ook het gebruik van kleurstoffen om enkel het uiterlijk van het voer te verbeteren is vermeden. Door het volledige natuurlijke proces en de natuurlijke ingrediënten biedt dit voer een voedzame en smakelijke maaltijd voor elke kat. Almo advisteert om uw kat dagelijks 60% natvoer en 40% droogvoer te geven.

U kunt Almo Nature Daily Kip & Rundvlees goedkoop online bij Brekz kopen.

De houdbaarheid van Almo Nature Daily Kip & Rundvlees staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Almo Nature Daily Kip & Rundvlees

De smaken Dailymenu zijn bereid met rood vlees, wit vlees, vis, eieren, groenten en rijst, alleen geschikt als huisdieren voedsel. VoedingsadviesHet is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Almo Nature Daily Kip & Rundvlees

Gewicht van de kat in KG Hoeveelheid voer in gram
4 110

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ander voer?

Bent u in plaats van Almo Nature Daily Kip & Rundvlees op zoek naar ander voer voor uw kat kijk dan eens naar Almo Nature Classic Nature Kip & Garnalen. Voor een volledig overzicht kunt u kijken bij al het natvoer van Almo.


Reviews
4
4
4
4
4
4 / 5 (6)
27-05-2019
4
4
4
4
4
Mijn kat vind het heerlijk! Goede saus en lekkere stukjes echt vlees!
24-12-2018
4
4
4
4
4
Heb het zelf niet geproefd maar de kat is er blij mee :P
20-01-2018
4
4
4
4
4
Snel geleverd Goede prijs kwaliteit verhouding
12-09-2017
4
4
4
4
4
katten waren dol op de conservrdoosjes van 180 gram, dacht dat de zakjes ook iets in deze trant ging zijn, maar lijkt op zakjes van de huismerken van de supermarkt. geen van mijn 6 poezen wil het eten, jammer maar niets aan te doen, brokken zijn te groot en de saus lijkt op water. ruikt ook niet lekker als je de zakjes opent
04-09-2017
4
4
4
4
4
heel tevreden poes heeft geen problemen
22-06-2017
4
4
4
4
4
De poezen vinden het toch lekker! ;-)