Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend 85 gr

Productinformatie
Per 24
€ 12,49
€ 12,49
per 48
€ 23,75
€ 23,75

Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend is hoogwaardige aanvullende voeding die geschikt is voor volwassen katten van alle rassen.

  • Een heerlijke en gezonde paté 
  • Op basis van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten
  • Met toegevoegde vitaminen en mineralen

Meer informatie

Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend

Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend bestaat uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten. De grote verpakking met 400 gram is handig wanneer u meerdere katten in huis heeft. Daarnaast is het handig om als grootverpakking te gebruiken voor 1 kat. Let daarbij wel op dat het voer nadat het eenmaal open is niet heel lang bewaard kan worden. Dit komt omdat het voer supervers is. Het wordt onder natuurlijke omstandigheden geconserveerd in zijn eigen kookvocht. Hierdoor hoeven er geen chemische conserveringsmiddelen aan te pas te komen en blijft Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend uitstekend van smaak. Door de natuurlijke manier van conserveren blijven de voedingsstoffen en smaakstoffen ook beter bewaard in de voeding. Hierdoor zit het vol met vitaminen en mineralen die uw kat hard nodig heeft.

Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend bevat enkel vlees dat afkomstig is van kalkoen en eend dat in een vrije ruimte rond heeft kunnen lopen. Hierdoor zijn er tijdens het fokken geen hormonen aan te pas gekomen. Daarnaast is antibiotica overbodig waardoor het vlees zijn meest natuurlijke voedingsmiddelen behoudt. Het vlees wordt bewerkt zonder chemische processen te gebruiken. Er is een minimale hoeveelheid vitaminen en mineralen aan het voer toegevoegd omdat deze van nature al in het voer aanwezig zijn. Hierdoor is het natuurlijke voer van Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend een perfecte maaltijd voor uw kat. Het smaakvolle voer is een traktatie voor elke kat. Almo adviseert om dagelijks 60% natvoer en 40% droogvoer aan uw kat te geven.

U kunt Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend goedkoop online bij Brekz kopen.

De houdbaarheid van Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend

De smaken Dailymenu zijn bereid met rood vlees, wit vlees, vis, eieren, groenten en rijst, alleen geschikt als huisdieren voedsel.

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend

Gewicht van de kat in KG Hoeveelheid voer in gram
4 110

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ander voer?

Bent u in plaats van Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend op zoek naar ander voer voor uw kat kijk dan eens naar Almo Nature Classic Jelly met Kip. Voor een volledig overzicht kunt u kijken bij al het natvoer van Almo.


Reviews
4
4
4
4
4
4 / 5 (3)
14-01-2019
4
4
4
4
4
Had geen vleesbolletjes verwacht waardoor ik hieruit niet kan opmaken dat het puur en zuiver vlees is.
22-12-2017
4
4
4
4
4
Ik heb 2katten en eentje is er gek op het andere lust het niet maar al bij al is het een goed product
26-07-2017
4
4
4
4
4
Ze vinden de hapjes erg lekker