Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Almo Nature HFC Cuisine Kipfilet & Surimi 55 gram

Productinformatie
24 x 55 gram
€ 20,25 (€ 15,34/kg)
Meest verkocht
€ 20,25 (€ 15,34/kg)

Almo Nature Classic Kipfilet & Surimi is een smakelijke bijvoeding voor katten en is gericht op katten die een beperkte caloriewaarde nodig hebben.

  • Uitsluitend met natuurlijke ingrediënten bereid
  • Geschikt voor katten die een lage caloriewaarde nodig hebben
  • Vrij van conserveringsmiddelen en kleurstoffen

Meer informatie

Almo Nature HFC Cuisine Kipfilet & Surimi 55 gram

Almo Nature Classic Kipfilet & Surimi is een smakelijke bijvoeding voor katten die een lage caloriewaarde nodig hebben. Het vlees en de vis zijn geselecteerd op de hoogste kwaliteit en worden aangevuld door alleen zuiver natuurlijke ingrediënten. De vis in deze voeding is gevangen in zee en is daarom gegarandeerd vrij van hormonen en antibiotica. Het vlees wordt gekookt en gesneden zonder chemische behandeling. De bereiding van beide ingrediënten vindt plaats in het eigen kookvocht, zodat de voedings- en smaakstoffen optimaal behouden blijven. Behalve deze natuurlijke ingrediënten bevat de voeding ook diverse vitaminen en mineralen. Zo eet uw kat niet alleen lekker, maar ook nog gezond. De voeding is vrij van conserverings- en smaakstoffen. 

Bij Brekz kunt u het beste kattenvoer gemakkelijk en goedkoop online kopen. Zo kunt u de voordeelverpakking bestellen en koopt u tijdens acties Almo Nature Classic Kipfilet & Surimi tegen een nog scherpere prijs!

De houdbaarheid van Almo Nature Classic Kipfilet & Surimi staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ). 
 

Ingrediënten Almo Nature Classic Kipfilet & Surimi

Kipfilet (43%), kippenbouillon, kaas (5%), rijst. 

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A (1325 IU/kg), vitamine E (15 mg/kg), taurine (160 mg/kg).

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Almo adviseert uw kat te voeden in een balans van 60% natvoer en 40% droogvoer.
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een andere bijvoeding van Almo Nature voor uw kat? Kijk dan eens bij Almo Nature Daily. De merkenpagina van Almo Nature vindt u hier.