Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Almo Nature HFC Natural Kippenbout 70 gram

Per 6 (Legend)
€ 5,75
€ 5,75
Per 12 (Legend)
€ 11,25
€ 11,25
Per 18 (Legend)
€ 16,49
€ 16,49
Per 24 (Natural)
€ 20,95
€ 20,95

Almo Nature HFC Natural Kippenbout is heerlijk natvoer dat geschikt is voor alle soorten volwassen katten.

  • Hoog vleespercentage
  • Glutenvrije voeding
  • Geen chemische behandeling

Almo Nature HFC Natural Kippenbout

Almo Nature HFC Natural Kippenbout is voer voor alle soorten volwassen katten. HFC Natural is anders dan het andere voer van Almo vanwege het hoge percentage vlees dat in het voer verwerkt zit. Dit voer bestaat voor minstens 70% uit kippenvlees. Daarnaast is het vlees van dusdanig hoge kwaliteit dat het ook voor menselijke consumptie geschikt had kunnen zijn. De kip wordt gekookt en vervolgens geconserveerd in zijn eigen kookvocht. Dit is gedaan om zo de smaak van het voer zo goed mogelijk vast te houden. Daarnaast helpt het te voorkomen dat de voedingsstoffen door het koken uit het voer verloren gaan. De eiwitten en de voedingsstoffen die in het voer aanwezig zijn blijven zo optimaal behouden. Almo Nature HFC Natural Kippenbout is dan ook een uitstekende, voedzame maaltijd. Een bron aan voedzame stoffen die aansluit bij de behoeften van uw kat.
 
Almo Nature HFC Natural Kippenbout is een glutenvrije voeding die opgebouwd is uit meerdere verschillende eiwitbronnen. Daarnaast zijn er ook geen granen gebruikt die enkel tot doel zouden hebben om het voer op te vullen. Hierdoor is het voer ook geschikt voor katten die wellicht een wat hogere voedselgevoeligheid hebben. Door de zorgvuldige bereidingsmethode zit dit voer boordevol ingrediënten en voedingsstoffen. Daarnaast komt dit de smaak van het voer te goede waardoor zelfs de meest kieskeurige kat van dit voer zal smullen. Ook zorgt het gebruik van natuurlijke ingrediënten ervoor dat Almo Nature HFC Natural Kippenbout goed verteerbaar is. Het voer is op een natuurlijke manier geconserveerd in zijn eigen kookvocht. Er zijn dus geen chemische conserveringsmiddelen aan te pas gekomen. Het gebruik van kleurstoffen of aroma’s is vermeden om het voer zo dicht mogelijk bij zijn natuurlijke samenstelling te kunnen houden.

Bij Brekz kunt u het beste voer voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Almo Nature HFC Natural kippenbout tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Almo Nature HFC Natural Kippenbout staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Een blikje bevat 70 gram. 
 
Voedingstabel Almo Nature HFC Natural Kippenbout

Gewicht in KG Hoeveelheid voer in gram
4 110 (35 droogvoer)
6 165 (55 droogvoer)
8 220 (70 droogvoer)
10 275 (85 droogvoer)
12 330 (105 droogvoer)Ingrediënten Almo Nature HFC Natural Kippenbout

Kippenpoot 75%, kipbouillon 24%, rijst 1%.

 

Ander voer?

Bent u in plaats van Almo Nature HFC Natural Kippenbout op zoek naar ander voer voor uw kat kijk dan eens naar Almo Nature Legend Makreel. Voor een volledig overzicht kunt u kijken bij al het natvoer van Almo.


4
4
4
4
4
5 / 5 (2)
06-02-2018
4
4
4
4
4
Tevreden van brekz. Alles was naar wens een vlotte en snelle levering. Onze kat is er mega gek van natural kippenbout een goede voeding doe zo verder.
01-09-2017
4
4
4
4
4
Onze poezen vinden het héérlijk!