Almo Nature natvoer kat

Almo Nature HFC Natural tonijn met kip natvoer kat (55 g)

Almo Nature HFC Natural tonijn met kip natvoer kat (55 g)
Almo Nature HFC Natural tonijn met kip natvoer kat (55 g)
Almo Nature HFC Natural tonijn met kip natvoer kat (55 g)
Almo Nature HFC Natural tonijn met kip natvoer kat (55 g)
Almo Nature HFC Natural tonijn met kip natvoer kat (55 g)
Almo Nature HFC Natural tonijn met kip natvoer kat (55 g)
Gebruik 2 vingers (pinch to zoom) om in te zoomen

Almo Nature HFC Natural tonijn met kip natvoer kat (55 g)

Productinformatie
4
4
4
4
4
(3)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Almo Nature HFC tonijn met kip 55 gr is een hoogwaardige voeding die geschikt is voor volwassen katten van alle rassen.

  • Een smakelijke en vleesrijke voeding
  • Geserveerd in een voedzame bouillon
  • Bereid met de beste ingrediënten

Meer informatie

Productinformatie Almo Nature HFC Natural tonijn met kip

Almo Nature HFC Natural tonijn met kip is enkel samengesteld uit natuurlijke en verse ingrediënten. De voeding wordt gestoomd en vervolgens verpakt om zo de voedingsstoffen zo goed mogelijk bewaard te houden. De voeding bestaat enkel uit pure ingrediënten. Het zakje van 55 gram maakt het makkelijk om uw kat de juiste dosering te geven. U kunt het natvoer makkelijk combineren met droogvoer. Almo adviseert om uw kat dagelijks 60% natvoer te geven en 40% droogvoer. Almo Nature Tonijn met Kip bestaat voor het grootste deel uit tonijn en kip. De tonijn is gevangen in zijn natuurlijke omgeving en de kip is afkomstig van boerderijen met vrije uitloop dieren. Het vlees en vis in dit voer is dus niet afkomstig uit kweekvijvers of fokschuren maar heeft in een natuurlijke omgeving op kunnen groeien. Hierdoor is de voeding van hoge kwaliteit. Daarnaast zorgt het ervoor dat er geen hormonen of antibiotica gebruikt is voor deze voeding.

Almo Nature HFC Natural Tonijn met Kip bestaat enkel uit kip en tonijn dat wordt geconserveerd in het eigen kookvocht. Hierdoor blijven de voedingsstoffen die in deze ingrediënten aanwezig zijn het beste bewaard. Daarnaast bevordert het ook de smaak van de voeding en blijven de vitaminen en mineralen beter bewaard. Om Almo Nature nog completer te maken is er een kleine hoeveelheid rijst toegevoegd. Er zijn geen chemische methoden aan te pas gekomen om het voer te kunnen bewaren. Ook is er geen gebruik gemaakt van kleurstoffen, die enkel tot doel zouden hebben om het uiterlijk van de voeding te verbeteren. Door het natuurlijke proces van verwerken en conserveren van de voeding blijft de smaak optimaal behouden. Hierdoor smult vrijwel elke kat van deze voeding.

Bij Brekz kunt het allerbeste kattenvoer goedkoop online bestellen. Bestel nu Almo Nature HFC Natural Tonijn met Kip online bij Brekz en krijg uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd!

Ingrediënten Almo Nature HFC Tonijn met Kip

Samenstelling: Tonijnbouillon (47%), Tonijn (38%), Kip (12%), Rijst (3%).

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit (13%), Ruw vet (0.1%), Ruwe as (2%), Vocht (83%), Ruwe celstof (0,1%).

Voedingsadvies Almo Nature

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. De houdbaarheid van Almo Nature HFC Natural Tonijn & Kip staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ander voer?

Bent u in plaats van Almo Nature Classic Nature Tonijn & Kip op zoek naar ander voer voor uw kat? kijk dan bijvoorbeeld eens naar Almo Nature Classic Nature Kip & Garnalen. Voor een volledig overzicht kunt u kijken bij al het natvoer van Almo Nature.


Reviews
4
4
4
4
4
3.7 / 5 (3)
09-02-2018
1
2
3
4
5
deze zakjes is geen goed product er zit veel sap in als je het zakje open doet spat dat sap eruit en het beetje voedsel dat erin zit moet je er met een lepel uit halen want dat plakt vast in dat zakje
04-05-2022
1
2
3
4
5
Très bon produit Sachet individuel très pratique mais un inconvénient il est très difficile de récupérer le fond du sachet.

Translate to English

29-12-2017
1
2
3
4
5
Mes minettes pourtant difficiles adorent ! Produit de qualité. Quantité top pas de nourriture qui sèche dans la gamelle ! Vraiment contente de cette gamme et de Brekz ! Merci

Translate to English



Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.