Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Tetra Algostop Depot OP is OP

Per verpakking
€ 8,99
€ 8,99

Tetra Algostop Depotis een middel tegen onder andere penseel-, borstel-, en draadalgen en draadwieren. 

  • Behoud het biologische evenwicht
  • Gemakkelijk toe te dienen
  • Bevat 12 tabletten 

Tetra Algostop Depot

Tetra Algostop Depot vernietigt verschillende soorten algen, onder andere penseel-, borstel-, en draadalgen en draadwieren. Algen zijn niet alleen vervelend en onsierlijk, ze hebben ook een negatieve invloed op het biologische evenwicht en de groei van planten in het aquarium. De tabletten zorgen voor een langdurige bestrijding en bescherming tegen algen in aquaria met zoetwater. Het vernietigt de aanwezige algen en voorkomt groei van nieuwe soorten. De werking bewust op bijzonder doeltreffende algiciden. Verpakt in een depot met tabletten, voor een gedoseerde afgifte gedurende ongeveer 6 weken. Het middel is niet schadelijk voor vissen, waterplanten en micro-organismen. In één verpakking zitten 12 tabletten. 


Specificaties Tetra Algostop Depot

Bij gebruik voor preventie: 1 tablet per 40 liter water
Voor doelgerichte behandeling: 1 tablet per 20 liter water. 
Inhoud: 12 tablettten 

Bij Brekz kunt u de beste acquariumbenodigdheden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Tetra Algostop Depot tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Andere acquariumbestrijding? 

Bent u op zoek naar een ander middel voor de verzorging van uw acquarium? Bekijk dan ons Bestrijding, verzorging en overig assortiment. Hier verkopen we onder andere de eSHa Exit. Dit is een middel tegen de visziekte Stip. Deze ziekte is te herkennen aan stippen op de vinnen of het lichaam van de vis.