Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

eSHa Protalon-707

20 ml
€ 7,49
€ 7,49

eSHa Protalon-707 is een preparaat ter bestrijding van diverse soorten algen en is geschikt voor gebruik in het aquarium. 

 • Bestrijdt wel 8 algensoorten
 • Verdraagzaam voor vissen, planten
 • Twee componenten middel

eSHa Protalon-707

eSHa Protalon-707 is een preparaat ter bestrijding van diverse soorten algen en is geschikt voor gebruik in het aquarium. Het middel bestaat uit twee componenten en vormt een veilige en effectieve probleemoplosser tegen overmatige groei van wel 8 soorten algen in uw aquarium. In tegenstelling tot sommige andere middelen is dit product goed verdraagzaam voor aanwezige planten, vissen en filters. Het is belangrijk uw aquarium enigszins vrij te houden van algen. De organismen kunnen in kleine hoeveelheden nog goed zijn voor het waterleven, maar vormen in groter hoeveelheden al gauw problemen voor de waterkwaliteit, met alle gevolgen voor uw vissen van dien. Dit middel werkt onder meer tegen draadalgen, slijmalgen, baard- en penseelalgen en blauw-groene algen. Het is ook werkzaam tegen de meeste overgangsvormen van de 8 algen (dit zijn meer dan 25 000 soorten!). Het middel is werkzaam voor 2 tot 6 weken met al na enkele dagen zichtbaar resultaat.

 • Werkzaam tegen wel 8 algensoorten, plus de meeste overgangsvormen (meer dan 25 000 soorten)
 • Werkzaam voor 2 tot 6 weken, met al binnen enkele dagen zichtbaar resultaat
 • Verdraagzaam voor vissen, planten en het filter
 • 2 componentenmiddel voor grote effectiviteit

Bij Brekz kunt u de beste middel ter bestrijding, verzorging en overig gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu eSHa Protalon-707 tegen de scherpste prijzen.


Gebruiksaanwijzing eSHa Protalon-707

De gebruiksaanwijzing van het middel in het kort. Zie voor meer informatie en de doseringsschaal de bijsluiter.

 • Bereken eerst het volume van uw aquarium. Alleen het gebied berekenen dat gevuld is met water (lengte x breedte x diepte : 1000 = volume in liters)
 • Zoek uw aquariumvolume op de doseringsschaal in de bijsluiter. Bekijk het aantal druppels dat bij uw aquariumvolume past
 • Houdt de dosering die is aangegeven voor de 7 dagen van gebruik goed in de gaten
 • Doseer de druppels in het aquarium door het flesje ondersteboven te houden en in de druppelpipet te knijpen (20 druppels = 1 ml)


Dosering eSHa Protalon-707

Hieronder vindt u een tabel die is gebaseerd op de behandeling van een 100 liter aquarium.
 

Doseringstabel eSHa Protalon-707 (100 liter aquarium)
Dagen Flesje A Flesje B
Aantal druppels Aantal druppels
1 50 -
2 12 -
3 12 10
4 - -
5 - -
6 25 20
7 12 -

Let op: bij onvoldoende effect na 14 dagen de behandeling herhalen.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld tabletten ter bestrijding van algen? Kijk dan eens bij Tetra Algostop Depot. Een overzicht van al onze middelen voor bestrijding, verzorging en overig vindt u hier.