Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

HS Elton Interactief Apporteerspel voor de hond

Productinformatie
Per stuk
€ 131,25
€ 131,25

HS Elton Interactief Apporteerspel voor de hond is een interactief hondenspeeltje dat uw hond beloont met traktaties. Wanneer uw hond de bal terug in het speeltje plaatst, wordt hij onmiddellijk beloond met een traktatie.

• Geschikt voor brokken of koekjes met een maximale diameter van 12,5 mm
• Een tennisbal en een schepje zijn bij de levering inbegrepen
• Afmetingen: 29 x 19 x 18 cm


Meer informatie

Productinformatie HS Elton Interactie Apporteerspel voor de hond

HS Elton Interactie Apporteerspel voor de hond is een leuk interactief hondenspeeltje dat uw hond zowel mentaal als fysiek bezighoudt. U kunt het spel vullen met kleine traktaties zoals hondensnoepjes. Wanneer uw hond een tennisbal in het spel plaatst, gaat er meteen een luikje over waaruit een hondensnoepje komt. 

HS Elton Interactie Apporteerspel voor de hond is geschikt voor lekkernijen met een maximale diameter van 12,55 mm. U krijgt bij het product zowel een tennisbal als een schepje om de snoepjes mee te vullen. Een leuk interactief spel voor uren speelplezier! 

Bij Brekz kunt u HS Elton Interactie Apporteerspel voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
  

Ander product? 

 Bij ons kunt u ook nog dit HS Wilson Interactief hondenspeeltje bestellen. Indien u nog een ander hondenspeeltje zoekt, kunt u op onze overzichtspagina hondenspeelgoed in ons uitgebreide assortiment hondenspeeltjes kijken. 

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.