Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

GiGwi Belly Bites Maat M/L voor de hond

Productinformatie
Kikker
€ 16,99
€ 16,99

GiGwi Belly Bites Maat M/L voor de hond zijn leuke speeltjes gevuld met heerlijke snoepjes waardoor uw hond uren wilt spelen met dit speeltje. 

  • Inclusief 2 snoepjes, gemaakt van natuurlijke ingrediënten
  • De navulling snoepjes zijn los verkrijgbaar
  • Beschikbaar in 2 verschillende dieren: Kikker en een Beer. 

Meer informatie

GiGwi Belly Bites maat M/L

GiGwi Belly Bites maat M/L helpt het gebit te verzorgen op een interactieve en speelse manier. Belly Bites zijn gemaakt van zeer duurzaam, scheurbestendig rubber en bevatten traktaties van natuurlijke ingrediënten die eenvoudig te vervangen zijn. U kunt dit speeltje aan de achterzijde openen om er vervolgens een snoepje in te plaatsen. Met de handige draaidop sluit u het speeltje weer af, waardoor het snoepje op zijn plaats wordt gehouden. Uw hond kan urenlang genieten van dit speeltje met deze heerlijke snack. Zelfs wanneer het snoepje opgegeten is blijft dit speeltje aantrekkelijk voor uw hond, dankzij de geur en smaak die het snoepje nog tijdelijk achterlaat op het rubber. De navulling van deze snoepjes zijn los verkrijgbaar.

Bij Brekz kunt u diverse soorten snackspeeltjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu GiGwi Belly Bites maat M/L tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Voorkom dat uw hond deeltjes van het speelgoed afbijt en opeet. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

          

Kenmerken GiGwi Belly Bites maat M/L

  • Inclusief 2 snoepjes, gemaakt van natuurlijke ingrediënten
  • De navulling snoepjes zijn los verkrijgbaar
  • Beschikbaar in 2 verschillende dieren: een Kikker en een Beer. 
  • Zeer sterk, scheurbestendig rubber
  • Vegetarische snoepjes
             

Ander product?

Bent u op zoek naar de navulling voor deze Belly Bites? Dan kunt u kijken naar GiGwi Belly Bites Navullingen. Voor soortgelijke producten kunt u kijken op onze pagina met snackspeeltjes.