Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

GiGwi Belly Bites Maat S voor de hond OP is OP

Productinformatie
Kikker
€ 10,99
€ 8,79
Beschikbaar 01 januari
€ 10,99
€ 8,79

GiGwi Belly Bites Maat S voor de hond zijn leuke speeltjes gevuld met heerlijke snoepjes waardoor uw hond uren wilt spelen met dit speeltje.

  • Inclusief 2 snoepjes, gemaakt van natuurlijke ingrediënten
  • De navulling snoepjes zijn los verkrijgbaar
  • Beschikbaar in 3 verschillende dieren: Kikker, Nijlpaard en een Beer. 

Meer informatie

GiGwi Belly Bites maat S

GiGwi Belly Bites maat S biedt gebitsverzorging voor uw hond op een interactieve en speelse manier. Belly Bites zijn gemaakt van zeer duurzaam en scheurbestendig rubber. De snoepjes zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten die eenvoudig te vervangen zijn. U kunt dit speeltje eenvoudig aan de achterzijde openen om er vervolgens een snoepje in te plaatsen. Met de handige draaidop sluit u het speeltje weer af, waardoor het snoepje op zijn plaats wordt gedrukt. Uw hond kan urenlang genieten van dit speeltje. Zelfs wanneer het snoepje opgegeten is blijft dit speeltje aantrekkelijk voor uw hond. Dit is dankzij de geur en smaak van het snoepje dat nog tijdelijk achterblijft op het rubber. De navulling van deze snoepjes zijn los verkrijgbaar.

Bij Brekz kunt u snackspeeltjes voor honden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu GiGwi Belly Bites maat S tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Voorkom dat uw hond deeltjes van het speelgoed afbijt en opeet. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

       

Kenmerken GiGwi Belly Bites maat S

  • Inclusief 2 snoepjes, gemaakt van natuurlijke ingrediënten
  • De navulling snoepjes zijn los verkrijgbaar
  • Beschikbaar in 3 verschillende dieren: Kikker, Nijlpaard en een Beer.
  • Zeer sterk rubber
  • Vegetarische snoepjes

         
Ander product?

Bent u op zoek naar de snoepjes voor in deze Belly Bites? Dan kunt u kijken naar de GiGwi Belly Bites Navulling. Voor andere varianten kunt u kijken op de pagina met snackspeeltjes.