Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Best Buddy hondensnacks 

Best Buddy hondensnacks zijn heerlijke vleessnacks op basis van rund. Geproduceerd zonder gluten, zonder gebruik te maken van sorbitol en met dierlijk eiwitten die alleen afkomstig zijn van het dier dat op de verpakking wordt vermeld.
Lees meer ..

Snacks

Best Buddy Beef Jerky hondensnack Op is OP

Best Buddy Beef Jerky hondensnack

Best Buddy Beef Jerky hondensnack is een heerlijke en natuurlijke hondensnack. De snack is voor 95% gemaakt van rundvlees van runderen uit Australië en Nieuw-Zeeland die geen antibiotica en hormonen hebben gekregen. De snacks bevatten geen gluten, sorbitol of toegevoegde zoetstoffen. Daarnaast bevatten de snacks geen toegevoegde kleur-, geur- en smaakstoffen of andere conserveringsmiddelen. Daarmee is Best Buddy Beef Jerky hondensnack niet alleen geschikt als snack, maar ook als tussendoortje of beloning bijvoorbeeld na een training.

 • Lekkere en natuurlijke hondensnack
 • Gemaakt van 95% rundvlees
 • Bevat geen antibiotica en hormonen
 • Bevat geen gluten en sorbitol
 • Bevat geen toegevoegde zoetstoffen
 • Bevat geen kleur, geur- of smaakstoffen
 • Geschikt als snack, beloning of tussendoortje

Bij Brekz kunt u diverse soorten snacks kopen voor uw hond. Bestel bijvoorbeeld Best Buddy Beef Jerky hondensnack gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt razendsnel thuisbezorgd!

De houdbaarheidsdatum van de snacks staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan het voedingsadvies houdt.

Voedingsadvies Best Buddy Beef Jerky hondensnack

Geef uw honden één of twee stuks per dag.

Samenstelling Best Buddy Beef Jerky hondensnack

Rundvlees, plantaardige bijproducten, glycerine en mineralen.

Andere hondensnack?

Bij Brekz kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan snacks voor uw hond. Bestel bijvoorbeeld ook het Best Buddy Probeerpakket met diverse verschillende snacks of kies voor Boxby for dogs Slices met kip! Bekijk ook ons gehele aanbod aan natuurlijke snacks en kies de snack waar uw hond blij van wordt!

> Meer informatie
Verpakking Prijs
100 gram
€ 2,99
2 x 100 gram
€ 5,49
Best Buddy Lamb Jerky hondensnack OP is OP

Best Buddy Lamb Jerky hondensnack

Best Buddy Lamb Jerky hondensnack is een natuurlijke snack van heerlijk lamsvlees. De snack is voor 95% gemaakt van lammeren uit Australië en Nieuw-Zeeland en het vlees bevat geen antibiotica, hormonen en gluten. Ook zijn er geen sorbitol of zoetstoffen aan toegevoegd. Daarnaast bevatten de snacks geen toegevoegde kleur-, geur- en smaakstoffen of andere conserveringsmiddelen. Daarmee is Best Buddy Lamb Jerky hondensnack een gezonde snack, of een gezond tussendoortje of beloning bijvoorbeeld na een training.

 • Lekkere en natuurlijke kauwsnack
 • Gemaakt van 95% lamsvlees
 • Bevat geen antibiotica en hormonen
 • Bevat geen gluten en sorbitol
 • Bevat geen toegevoegde zoetstoffen
 • Bevat geen kleur, geur- of smaakstoffen
 • Geschikt als snack, beloning of tussendoortje

Bij Brekz kunt u diverse soorten snacks kopen voor uw hond. Bestel bijvoorbeeld Best Buddy Lamb Jerky hondensnack
gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt razendsnel thuisbezorgd!

De houdbaarheidsdatum van de snacks staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan het voedingsadvies houdt.

Voedingsadvies Best Buddy Lamb Jerky hondensnack

Geef uw hond één of twee stuks per dag.

Samenstelling Best Buddy Lamb Jerky hondensnack

Lamsvlees, plantaardige bijproducten, glycerine en mineralen.

Andere snack van Best Buddy?

Bij ons kunt u ook kiezen voor Lamb Sausage en Lamb Strip. Daarnaast verkopen wij producten van Best Buddy met rundvlees en kippenvlees. Bekijk hier ons gehele aanbod van Best Buddy en bestel de lekkerste snack snel!

> Meer informatie
Verpakking Prijs
100 gram
€ 2,99
2 x 100 gram
€ 5,49
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Best Buddy hondensnacks

Bij Brekz kunt u kiezen uit een veelzijdig en uitgebreid aanbod aan hondensnacks. Zo verkopen wij ook de snacks van Best Buddy. Dit is een Nederlands merk dat kwalitatief hoogwaardige hondensnacks maakt. Alle snacks zijn gemaakt van volledig natuurlijk lamsvlees, rundvlees en kippenvlees uit Australië en Nieuw-Zeeland waar de dieren buiten lopen en geen antibiotica en hormonen toegediend krijgen. Het vlees is ook geschikt voor menselijke consumptie. Best Buddy hondensnacks zijn gemaakt van minimaal 95% vlees en er wordt alleen gebruik gemaakt van dierlijke mono-eiwitten van het dier dat op de verpakking staat. De snacks bevatten geen gluten en sorbitol of kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. 

Bekijk hieronder ons assortiment van Best Buddy hondensnacks en bestel de lekkerste snacks nu gemakkelijk en goedkoop online. Uw aankoop wordt razendsnel bezorgd!

Assortiment Best Buddy hondensnacks

Rundvlees
Voor een snack van rundvlees kan uw hond genieten van de Beef Jerky, Beef Sausage en Beef Strip

Kippenvlees
Voor een snack met kip kan uw hond genieten van Chicken Jerky.

Lamsvlees
Voor een snack van lamsvlees kan uw hond genieten van Lamb Jerky, Lamb Sausage en Lamb Strip

Daarnaast verkopen wij ook het Best Buddy probeerpakket met verschillende snacks bij elkaar. 

Andere hondensnack dan Best Buddy hondensnacks?

Naast de Best Buddy hondensnacks verkopen wij ook de proteïnerijke en graanvrije snacks van Boxby en de tandverzorgende snacks van Farm Food. Bekijk ook ons gehele aanbod aan hondensnacks en bestel de lekkerste snacks snel online!

Terug