Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X
Op werkdagen voor 14.00uur besteld, dezelfde dag verstuurd!
Eenvoudig bestellen

  • Kies uw product
  • Vul gegevens in
  • Reken veilig af

Worsten voor de hond

Al eeuwenlang is de worst de favoriete snack van de hond. Door de hoge vleesgehalte en de handig vorm kan onze viervoeter deze overheerlijke snack amper weerstaan. Brekz.nl verkoopt alleen worsten van een hoge kwaliteit.
Lees meer..

Worsten voor honden

Hondenworsten zijn heerlijke, speciale hondensnacks die een hoog vleesgehalte hebben en daarom erg voedzaam en geliefd zijn door honden. Niets maakt uw hond zo blij als een sappige en vlezige worst. Daarom doet u uw hond een groot plezier door hem van tijd tot tijd te verwennen met een heerlijke worst. U kunt bijvoorbeeld de hoofdmaaltijd vervangen door een hondenworst, of de worst in meerder plakjes snijden en uw hond zo nu en dan een plakje geven. Bij ons vindt u uitsluitend worsten voor honden, die dus speciaal voor honden gemaakt zijn. Deze worsten zijn van hoge kwaliteit en bevatten het beste vlees. Zo kunt u uw hond op een verantwoorde manier laten genieten van een heerlijke worst.

Bij Brekz kunt u de lekkerste worsten voor honden goedkoop online kopen. Bestel de alle soorten hondenworsten voordelig bij ons en krijg ze comfortabel thuisbezorgd!

De houdbaarheidsduur van worsten voor honden varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking van de worst vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Aanbod worsten voor honden

Hieronder vindt u een aantal uitgelichte hondenworsten die wij verkopen:

Rodi worsten voor honden

  • Rodi Worst: De Rodi Worst is een heerlijke en voedzame worst die gemaakt wordt van vers vlees. De worst kan als maaltijd gegeven worden, maar is ook gemakkelijk in stukjes te verdelen. Rodi worsten zijn geschikt voor alle volwassen honden en bevatten belangrijke vitaminen en mineralen. Verkrijgbaar in verschillende smaken, zoals Rodi Worst Lam/RijstRodi Worst Kip/Kaas en Rodi Worst Kip/Rund.
  • Rodi TTT: Rodi TTT staat voor Rodi Treat, Train & Travel. Deze vleesvoeding in de vorm van een worstje is 100% natuurlijk en compleet en is uitermate geschikt als traktatie of volledige maaltijd tijdens vakanties. Verkrijgbaar in de smaken Rodi TTT met Kip & RijstRodi TTT met Eend & Konijn en Rodi TTT met Zalm & Rijst.

Biofood worsten voor honden

Naast de uitgelichte producten hierboven, verkopen wij diverse andere snacks voor honden. Bekijk gauw ons totaalaanbod.

Bij Brekz bestelt u de lekkerste worsten voor honden, voor de laagste prijs!

 

Andere product? 

Misschien wilt u ons totaalaanbod hondensnacks bekijken? Wij verkopen namelijk ook hondenkoekjes, of kauwsnacks voor uw hond. Of bent u op zoek naar hondenvoer? Bij ons vindt u het beste hondenvoer, voor de laagste prijs!