Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X
Op werkdagen voor 14.00uur besteld, dezelfde dag verstuurd!
Eenvoudig bestellen

  • Kies uw product
  • Vul gegevens in
  • Reken veilig af

Voederbakken en drinkfonteinen

Hieronder vindt u ons aanbod aan voerbakken en drinkfonteinen voor uw kat waaronder handige voederautomaten en drinkfonteinen voor als u langer van huis bent.
Lees meer..

Katten voerbakken

Een van de belangrijkste dingen voor een kat is zijn dagelijkse kost. De juiste voeding is belangrijk voor een kat maar op deze pagina heeft u uiteenlopende keuzes omtrent de manier waarop u het voer aan uw kat aanbiedt. Er zijn voerbakken die ontworpen zijn met een topdesign maar u heeft ook keuze uit wat meer simpele bakken die ook prima dienst doen. Het materiaal, de kleur en de hoogte van de voerbak zijn allemaal zelf te bepalen dankzij ons uitgebreide assortiment. Op deze manier hoeft u niet alleen te denken aan de voorkeuren van uw kat maar kunt u ook een voerbak kiezen waar u zelf met plezier naar kijkt. We hebben zelfs een voerbak in ons assortiment dat het doseren van de voeding voor u uit handen neemt. U kunt de Katten voerbakken op onze website gemakkelijk en goedkoop online bij ons bestellen. Dankzij onze snelle service worden de producten dezelfde dag nog verzonden.

Assortiment Katten voerbakken

Hieronder vindt u een opsomming van de verschillende Katten voerbakken die wij onderscheiden:

  • Lotte Melamine: Lotte Melamine heeft verschillende voer- en drinkbakken ontworpen die geschikt zijn voor uw kat. Dankzij haar creatieve en innovatieve ontwerpen hoeft u geen standaard voerbak meer in huis te zetten. U kunt kiezen uit losse bakken of een complete dinerset aanschaffen. De Designed By Lotte Melamine Voerbak My Favorite Cat is zelfs mooi aflopend ontworpen waardoor de voerbak er speelser uitziet.

  • Cat Mate C3000 Automatic Cat Feeder: Cat Mate C3000 Automatic Cat Feeder helpt u om de voorziening van de juiste hoeveelheid voer bij uw kat te automatiseren. Op deze manier kunt u het voeden van de kat nooit meer vergeten en krijgt de kat nooit te veel of te weinig voeding binnen. Het geautomatisseerde systeem is ideaal voor als een keer een weekend weg bent en niemand heeft om even op de kat te passen. Daarnaast kan het ook uitstekend gebruikt worden wanneer het voor een kat belangrijk is om op vaste tijden te eten. Door de simpele technologie is de etenstijd en de hoeveelheid gemakkelijk in te stellen en kan uw kat op vast tijden genieten van zijn maaltijd.

  • Naast de speciale voerbakken hebben we een breed assortiment met allerlei relatief standaard modellen. Zo is er de lage RVS voederstandaard die de voerbakken laag bij de grond houdt zodat de makkelijk bereikbaar is voor kittens of katten. Daarnaast kunt u kiezen uit een voerbak met haak zodat u deze ergens op kunt hangen. Bij de Savic Crock Voerbak heeft u keuze uit verschillende formaten. Afhankelijk van de hoeveelheid voer die uw kat nodig heeft kunt u dan het juiste formaat voerbak bestellen.
     

Ander probleem?

Veel van de op onze website aangegeven voerbakken zijn uiteraard ook geschikt als drinkbak. Bent u in plaats van een Katten voerbakken op zoek naar andere accessoires voor uw kat? Neem dan eens een kijkje bij als onze kattenaccessoires.