Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X
Op werkdagen voor 14.00uur besteld, dezelfde dag verstuurd!
Eenvoudig bestellen

  • Kies uw product
  • Vul gegevens in
  • Reken veilig af
Smolke Voeding  

Smølke

Smølke voer is speciale voeding afgestemd aan de behoeften van de hond en kat.

Hier kunt u kiezen uit ons ruime assortiment Smølke Hondenvoer en Smølke Kattenvoer !
 
 

 

Maak hier uw keuze...

 

Smolke Hondenvoer Smolke Kattenvoer
 

Smølke

Smølke is een een internationaal gecertificeerde producent van kattenvoer en hondenvoer die gevestigd is in Nederland. Dankzij jarenlange ervaring en een uitgebreide kennis op het gebied van dierenvoeding, biedt Smølke een complete, gezonde en natuurlijk smakelijke voeding voor honden en katten van alle rassen en leeftijden. 

Smølke staat bekend om een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. De diverse voedingen bevatten stuk voor stuk hoogwaardige ingrediënten, waardoor alle essentiële voedingsstoffen goed kunnen worden opgenomen door uw hond of kat. Ook zorgt de hoge verteerbaarheid ervoor dat uw huisdier een gezonde ontlasting heeft. Bovendien bevatten de producten van Smølke speciale ingrediënten om de gezondheid van uw kat of hond te bevorderen. Zo worden speciaal geselecteerde mineralen toegevoegd, die helpen tandplak te voorkomen. Daarnaast is Smølke een volledig natuurlijke voeding, vrij van chemische en synthetische stoffen. Ook bevat het geen toegevoegde suikers. Smølke heeft een breed assortiment aan producten, waardoor er een ruime keus is uit voeding voor honden en katten.

Bij Brekz kunt u eenvoudig voeding van Smølke online bestellen. Bovendien hebben we vaak aantrekkelijke aanbiedingen voor Smolke honden- en kattenvoer!


Smølke assortiment

Smølke hondenvoer

Smølke hondenvoer is een complete en gezonde voeding die geschikt is voor alle honden. De verschillende producten zijn namelijk afgestemd op de grootte van uw hond, en op zijn leeftijd. Ook zijn er speciale producten zoals een graanvrije variant en een variant voor honden die gevoelig zijn voor bepaalde ingrediënten. Smølke hondenvoer onderscheidt zich van gewoon hondenvoer doordat het hoogwaardige ingrediënten bevat, terwijl het beschikbaar is voor een goede prijs. Ook zorgt de voeding ervoor dat de huid van uw hond gezond blijft, waardoor zijn vacht mooi weelderig wordt en een prachtige natuurlijke glans krijgt. Hierdoor is Smølke geliefd bij hondenbezitters, en hun honden, vanwege de heerlijke smaak!  


Smølke kattenvoer

Smølke kattenvoer is een natuurlijke en smakelijke voeding die uw kat alles biedt wat hij nodig heeft voor een gezond en gelukkig leven. De ingrediënten van de voeding worden speciaal geselecteerd, omdat alleen het beste goed genoeg is voor uw kat. Zo bevatten bijvoorbeeld alle visproducten het MSC-keurmerk, worden er geen kunstmatige geur- kleur- en smaakstoffen gebruikt en zijn de producten volledig vrij van toegevoegde suikers. Dankzij de hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten heeft het kattenvoer een heerlijke smaak, die uw kat ongetwijfeld zal waarderen. Bovendien zijn de verschillende voedingen van Smølke speciaal afgestemd op de levensfase van uw kat. Zo is er voeding speciaal voor kittens en jonge katten, voor volwassen katten en voor oude(re) katten.


Ander merk?

Is dit niet het merk voor jou en zoek je een ander merk? Neem dan eens een kijkje op onze Hondenvoer merkenpagina of onze Kattenvoer merkenpagina