Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X
Op werkdagen voor 14.00uur besteld, dezelfde dag verstuurd!
Eenvoudig bestellen

 • Kies uw product
 • Vul gegevens in
 • Reken veilig af

Royal Canin Veterinary Diet Satiety Small Dog

Royal Canin Veterinary Diet Satiety Small Dog Vergroten
 • Verpakking
 • Aantal
 •  
 • 3.5 kg
 • € 27.95 (€ 7.99/kg)
 •  
 • 8 kg
 • € 48.95 (€ 6.12/kg)
 •  

Royal Canin Veterinary Diet Satiety Dog is dieetvoeding speciaal ontwikkeld ter behandeling van overgewicht bij honden en ter voorkoming van een hongergevoel na de maaltijd.

Meer details

Dierenarts-blok

Royal Canin Veterinary Diet Satiety Small Dog eigenschappen

Royal Canin Veterinary Diet Satiety Small Dog is een speciale dieetvoeding voor als je kleine hond te zwaar is. Honden met overgewicht lopen meer gezondheidsrisico's. Zo vermindert hun conditie, kunnen ze minder goed tegen hitte en worden hun botten en gewrichten zwaarder belast. Ook neemt de kans op hart- en vaatziekten toe. Royal Canin Veterinary Diet Satiety Small Dog zorgt ervoor dat uw hond nog steeds alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt, doordat er extra vitaminen en mineralen aan het voer toegevoegd zijn, terwijl uw huisdier ook zijn ideale gewicht weer bereikt. 

Om het hongergevoel van uw hond te stillen is er een speciale combinatie van vezels aan de voeding toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat het voedselvolume in de maag toeneemt, wat een verzadigd gevoel geeft. Een verhoogd eiwitgehalte in Royal Canin Veterinary Diet Satiety Small Dog zorgt ervoor dat de spiermassa behouden blijft. De hondenbrokken hebben bovendien een speciale structuur, vorm en grootte. Dit draagt bij aan het gezond houden van het gebit. U kunt Royal Canin Veterinary Diet Satiety Small Dog online kopen op www.brekz.nl. Uw kleine hond zal dan gauw weer fit zijn.

Royal Canin Veterinary Diet Satiety Diet is niet geschikt voor pups en drachtige of zogende teven. Daarnaast is deze dieetvoeding niet geschikt voor dieren met een verhoogde energiebehoefte.

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Satiety Small Dog staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze veelgestelde vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Royal Canin Satiety Small Dog

Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, plantaardige vezels, tarwegluten*, tapioca, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, cichoreipulp, maïs, tarwe, dierlijke vetten, psylliumschillen en -zaden, mineralen, visolie, vetzuurzouten, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).

*L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Satiety Small dog
streefgewicht 
van de hond (kg)
Start Na 4 weken Behoud gewicht
Gram Gram Gram
2 44 38 42
3 60 51 56
4 74 64 70
5 88 75 83
6 101 86 95
7 113 97 106
8 125 107 118
9 136 117 129
10 148 126 139

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Voedingsanalyse

Voedingsanalyse Royal Canin Veterinary Diet Satiety Small Dog
Eiwit (%) 30
Overige koolhydraten (%) 28,8
Voedingsvezels (%) 27,8
Zetmeel (%) 16,5
Ruwe celstof (%) 15,5
vetten (%) 9,5
Vocht (%) 9,5
Mineralen (%) 6,5
Omega-6-vetzuren (%) 1,92
Omega-3-vetzuren (%) 0,54
EPA/DHA (%) 0,26

Ander voer?

Een alternatief voor Royal Canin Veterinary Diet Satiety Small Dog is Royal Canin Veterinary Diet Satiety Weight Management (blik) hondenvoer. Dit is een blikvoeding in plaats van een droogvoeding en ook hiermee zal uw hond zijn ideale gewicht weer bereiken.   

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie