Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X
Op werkdagen voor 14.00uur besteld, dezelfde dag verstuurd!
Eenvoudig bestellen

 • Kies uw product
 • Vul gegevens in
 • Reken veilig af

Royal Canin Veterinary Diet Mobility C2P+ MC25 hondenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Mobility C2P+ MC25 hondenvoer Vergroten
 • Verpakking
 • Aantal
 •  
 • 7 kg
 • € 43.95 (€ 6.28/kg)
 •  

Royal Canin Veterinary Diet Mobility C2P+ hondenvoer is speciale voeding om de gewrichten van uw hond te ondersteunen. Royal Canin Veterinary Diet Mobility C2P+ hondenvoer is een volledige voeding die gebruikt kan worden om de beweeglijkheid van de gewrichten te behouden en draagt bij aan de ondersteuning van gezonde gewrichten bij volwassen en oudere honden.

Meer details

Royal Canin Veterinary Diet Mobility C2P+ hondenvoer is ontwikkeld om aan te sluiten aan de voedingsbehoefte van iedere hond die extra ondersteuning van de gewrichten kan gebruiken, onafhankelijk van ras of grootte. Door de speciale samenstelling is Royal Canin Veterinary Diet Mobility C2P+ hondenvoer ook geschikt voor oudere honden, vanwege het verlaagde fosforgehalte. Daarnaast bevat de Royal Canin Veterinary Diet Mobility C2P+ hondenvoer range een matig gehalte aan calorieën om de gewrichten die belast worden door teveel gewicht te ondersteunen en het ideale gewicht te behouden.

Waarschuwing Kurkuma-extract is een natuurlijke kleurstof die textiel en de handen kan verkleuren. Vermijd daarom contact van de voeding met kleding. Gebruik altijd een maatbeker en was na gebruik uw handen met water en zeep. Kurkuma is een natuurlijke kleurstof die niet schadelijk is voor uw hond. 

Belangrijkste eigenschappen
Royal Canin Veterinary Diet Mobility C2P+ hondenvoer is een uitgebalanceerde, volledige voeding voor honden die levenslang gegeven kan worden.

 • Ondersteuning van de gewrichten

Bevat het C2P+ gewrichtscomplex: Een innovatieve synergetisch werkende combinatie van kurkuma-extract, gehydrolyseerd collageen en polyfenolen uit groene thee, waarvan bekend is dat deze de gewrichten ondersteunt.

 •  Verbetering van mobiliteit en levenskwaliteit

Draagt bij aan de verbetering van de mobiliteit en levenskwaliteit van honden.

 • Uitstekende smakelijkheid en tolerantie

Een spontane voedingsinname draagt er toe bij dat de dagelijkse aanpak van de mobiliteit van de hond wordt vergemakkelijkt.

 • Behoud van een gezond gewicht

Een matig gehalte aan calorieën helpt de gewrichten die belast worden door teveel gewicht te ondersteunen en het ideale gewicht te behouden.

De droogvoeding valt binnen de S/O Index range, speciaal ontwikkeld om te zorgen voor een urine waarin zowel de vorming van struviet- als calciumoxalaatkristallen wordt beperkt.

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Mobility C2P+ hondenvoer:
Maïsmeel, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, rijst, dierlijke vetten, plantaardige vezels, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, tarwe, maïsgluten, visolie, bietenpulp, tarwegluten*, gehydrolyseerd collageen (1,5%), mineralen, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne). *L.I.P.: eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid

Chantal l

Deze brok kan ik iedereen aanraden! Mijn hond is een moeilijke eter heb vanalles geprobeert maar deze brok eet hij met smaak, en zijn klachten met zijn gewrichten zijn daadwerkelijk weg!.Ik gebruik deze brok al zon 3 jaar. Deze brok aanbevolen door de dierenarts voor zijn klachten van zijn gewrichten. hij had een soort van hernia, Eerlijk gezegt geloofde ik er niks van, maar het heeft daadwerkelijk geholpen!! De brok is sinds er c2p+ bij staat wel iets kleiner wat ik wel jammer vind, maar de hond schijnt het verschil van grote niet temerken. Dit produckt is niet teverkrijgen in de dierenspecialzaken, maar koop ze niet bij de dierenarts daar ben je een stukje duurder uit, en hier is het lekker handig ze worden thuis bezorgt.

Schrijf uw recensie