Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X
Op werkdagen voor 14.00uur besteld, dezelfde dag verstuurd!
Eenvoudig bestellen

  • Kies uw product
  • Vul gegevens in
  • Reken veilig af

Ragdoll kattenvoer

Ragdoll katten hebben een zijdezachte vacht en betoverende lichtblauwe ogen. De huid van de Ragdoll is zeer gevoelig, om de huid en vacht van de Ragdoll gezond te houden is een speciale voeding erg belangrijk. Hieronder vindt u ons voedingsassortiment voor Ragdoll katten.
Lees meer..

Ragdoll kattenvoer

Ragdoll kattenvoer is volledig aangepast aan de benodigdheden van uw Ragdoll. Het voer is zo samengesteld dat het perfect aansluit bij de lichaamsbouw en levensstijl van Ragdolls. Met het juiste voer verzorgt u uw kat optimaal en houdt u hem gelukkig en gezond!

De van oorsprong Amerikaanse Ragdoll dankt zijn naam aan een kenmerkende eigenschap: als zijn baasje hem optilt laat hij zich als een 'lappenpop' in zijn armen hangen. Ragdolls hebben een halflange, mooie vacht die dagelijks verzorging nodig heeft. Ook staan ze bekend om hun betoverende blauwe ogen. Van karakter zijn ze rustig en zachtaardig. 

De unieke vacht van uw Ragdoll is misschien wel zijn mooiste eigenschap. Niet alleen vanwege de bijzondere, halflange lengte, maar ook omdat de vacht indrukwekkend zacht is. Ragdoll kattenvoer bevat hoogwaardige voedingsstoffen die zijn haren gezond en krachtig houden. Bovendien biedt Ragdoll kattenvoer extra ondersteuning voor de gevoelige huid van Ragdolls.

Vergeleken met andere kattenrassen hebben Ragdolls een bredere kop en daardoor bredere kaken. Ragdoll kattenvoer houdt rekening met het gebit van uw Ragdoll, door de brokvorm aan grootte van de brokjes hieraan aan te passen. Daarnaast hebben Ragdolls een zeer gevoelig gebit, waardoor ze een verhoogde kans hebben op gebitsaandoeningen. Ragdoll kattenvoer is ontworpen om het kauwen te stimuleren, waardoor het gebit van uw kat gezonder blijft en hij bovendien het eten beter opneemt. 

Brekz heeft het beste Ragdoll kattenvoer te koop. Onze klanten hebben goede ervaringen met Ragdoll kattenvoer!

De houdbaarheidsduur van Ragdoll kattenvoer varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Assortiment Ragdoll kattenvoer


Royal Canin Ragdoll kattenvoer

Bij Brekz verkopen we Royal Canin Ragdoll kattenvoer. Royal Canin heeft voor diverse kattenrassen rasspecifiek voedsel ontwikkeld. Ook voor Ragdolls is er kattenvoer van Royal Canin. Deze hoogwaardige en complete premium voeding voldoet precies aan de benodigdheden van uw Ragdoll en is geschikt voor volwassen Ragdolls (vanaf 1 jaar oud). De voedingsstoffen houden zijn vacht zijdezacht en glanzend. De speciaal ontworpen brok is aangepast aan de kaken van uw Ragdoll en zorgt ervoor dat hij zijn eten beter kauwt. Ook biedt de voeding extra ondersteuning voor zijn hart, botten en gewrichten. Met Ragdoll kattenvoer houdt u uw kat gezond, energiek en gelukkig!


Ander ras?

Bent u op zoek naar voer voor een ander ras dan de Ragdoll? Kijk dan op onze pagina voor alle kattenrassen!