Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X
Op werkdagen voor 14.00uur besteld, dezelfde dag verstuurd!
Eenvoudig bestellen

  • Kies uw product
  • Vul gegevens in
  • Reken veilig af

Pro Plan Small & Mini Adult Sensitive Skin Optiderma hondenvoer

  • Verpakking
  • Aantal
  •  
  • 3 kg
  • € 15.95 (€ 5.32/kg)
  •  

Proplan Small & Mini Adult Sensitive Skin Zalm&Rijst houdt het aantal eiwitbronnen laag zodat gevoelige honden minder snel een overgevoelige reactie krijgen op de voeding.

  • Een complete voeding voor volwassen honden van kleine rassen (tot 10kg) die een gevoelige huid hebben. 

Meer details

Pro Plan Small & Mini Adult Sensitive Skin Optiderma hondenvoer

Pro Plan Small & Mini Adult Sensitive Skin Optiderma hondenvoer is complete voiding voor kleine honden die helpen om ze in topvorm te houden. Dankzij de specifiek geselecteerde voedingsstoffen biedt dit voer uw hond de hulp om topfit door het leven te gaan. Het voer helpt om de organen gezond te houden en verzorgt teven het gebit. Daarnaast dient de spijsvertering op peil gehouden te worden en moeten de gewrichten soepel blijven. Kleine honden zijn vaak zeer actief. Het is daarom belangrijk dat ze dagelijks worden voorzien van de juiste voedingsstoffen om hun actieve leven te kunnen behouden. Pro Plan Small & Mini Adult Sensitive Skin Optiderma hondenvoerhelpt hierbij.

Door een combinatie van belangrijke voedingsstoffen worden de gewrichten van u kleine hond ondersteund. Dit is belangrijk om in het actieve leven van uw kleine hond te kunnen voorzien. Daarnaast is het klinisch bewezen dat dit voer de spijsvertering van uw hond verbeterd dankzij de natuurlijke aanwezige bron van vezels. Het voer bevat natuurlijke stukken kip die de spieren van uw kleine hond ondersteunen. Daarnaast is het voer zo samengesteld dat het voorziet in een volledige tandverzorging. Ook biedt dit voer de juiste ondersteuning aan het hart zodat deze zo lang mogelijk gezond blijft. Op deze manier is dit voer een complete maaltijd die uw hond voorziet in alles wat hij nodig heeft. Dankzij onze scherpe acties kunt u Proplan Small & Mini Adult Sensitive Skin hondenvoer het beste bij Brekz bestellen.

De houdbaarheid Proplan Small & Mini Adult Sensitive Skin hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Ingrediënten Pro Plan Small & Mini Adult Sensitive Skin Optiderma hondenvoer

Gedehydreerd gevogelte-eiwit, tarwe, maïs, kip (14%), dierlijk vet, sojameel, rijst (4%), gluten, gedroogde bietenpulp, mineralen, gedroogde cichoreiwortel (1%, natuurlijke bron van vezels), visolie, digest, gist.

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Pro Plan Small & Mini Adult Sensitive Skin Optiderma hondenvoer

Volwassen gewicht in kg Aantal uren actief
  Minder dan 1 uur per dag 1 tot 3 uure per dag
  Voer in gram Voer in gram
1 – 5 40 – 110 45 – 125
5 – 10 110 – 175 125 – 200

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ander Merk?

Bent u in plaats van Pro Plan Small & Mini Adult Sensitive Skin Optiderma hondenvoer op zoek naar ander voer voor uw hond dan kunt u kijken bij ons assortiment Hondenvoer voor honden met een gevoelige huid. Voor een compleet overzicht van al het voer van Pro Plan kijkt u op de merkpagina.
 

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie