Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X
Op werkdagen voor 14.00uur besteld, dezelfde dag verstuurd!
Eenvoudig bestellen

 • Kies uw product
 • Vul gegevens in
 • Reken veilig af

Voer voor Perzische katten

De Perzische kat heeft veel verzorging nodig, want de kat kan zijn/haar vacht niet zelf verzorgen. De Perzische kat staat bekend om het rustige, teruggetrokken karakter. Om de vacht in een juiste conditie te houden, heeft Brekz.nl een speciaal assortiment.
Lees meer..

Kattenvoer voor Perzische katten

Kattenvoer voor Perzische katten is zo samengesteld dat het perfect aansluit bij de lichaamsbouw en levensstijl van Perzische katten. Met het juiste voer houdt u uw Pers gezond en gelukkig!

Van alle kattenrassen zijn Perzische katten misschien wel het beroemdste ras ter wereld. Met hun weelderige, dikke en lange vacht stelen ze regelmatig de show. Ook hebben ze een kenmerkende brede kop, met een stomp snuitje. In vergelijking met andere katten hebben ze iets meer verzorging nodig, maar daar tegenover staat een beeldschone, rustige en lieve kat.

De langharige vacht van Perzische katten is werkelijk uniek. Het dichte en lange haar moet regelmatig verzorgd worden, omdat Perzen hier zelf niet toe in staat zijn. Ook is het raadzaam om uw Pers de juiste voeding te geven. Kattenvoer voor Perzische katten bevat een speciale combinatie van voedingsstoffen, die de huid van uw kat gezond houdt en zijn haren zacht en glanzend maakt. Dankzij speciaal afgestemd kattenvoer voor de Pers zal uw kat gaan stralen, want hij voelt zich goed en ziet er beter uit!

Vanwege hun lange haren hebben Perzische katten eerder last van haarballen. Kattenvoer voor Perzische katten bevat speciaal toegevoegde voedingsvezels die de vorming van haarballen in zijn maag en darmen tegengaan. Hierdoor heeft uw kat minder last van haarballen.

Is het u wel eens opgevallen hoe uw Pers zijn brokjes eet? Vanwege zijn korte schedel doet hij dit namelijk anders dan andere katten! Met de onderkant van zijn tong pakt hij de brokjes op, om ze vervolgens op te kauwen. Kattenvoer voor Perzische katten is speciaal afgestemd op deze manier van eten. Uw Pers geniet meer van zijn maaltijd wanneer u hem de juiste brokjes geeft. Ook blijft hij hierdoor gezonder, omdat hij de voedingsstoffen beter opneemt.

Bij ons kunt u eenvoudig het beste kattenvoer voor Perzische katten bestellen. Bovendien heeft Brekz altijd een goede aanbieding voor kattenvoer voor de Pers!

De houdbaarheidsduur van Kattenvoer voor Perzische katten varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Assortiment Kattenvoer voor Perzische katten

De experts van Royal Canin hebben speciaal voor Perzische katten Royal Canin Persian kattenvoer ontwikkeld. Een compleet en hoogwaardig premium voer, dat alle belangrijke voedingsstoffen voor uw Perzische kat bevat. Royal Canin Persian kattenvoer is bovendien afgestemd op de levensfase van uw Pers.


Royal Canin Persian kitten kattenvoer

Royal Canin Persian kitten kattenvoer is een complete en hoogwaardige voeding voor Perzische kittens. De ingrediënten en voedingsstoffen die het voer bevat zijn precies afgestemd op de energiebehoefte van jonge Perzen. Bovendien draagt de voeding bij aan een gezonde ontwikkeling van de botten en gewrichten.

 • Het voer bevordert de spijsvertering van uw Perzische kitten en zorgt dat hij een gezonde ontlasting heeft.
 • Toegevoegde antioxidanten en vitaminen dragen bij aan de ontwikkeling van het immuunsysteem. Zo krijgt uw Pers een sterke weerstand.
 • Dankzij een unieke combinatie van calcium, fosfor en vitamine D blijven de botten en gewrichten van uw kitten sterk en ontwikkelen ze zich optimaal. Zo kan hij veilig opgroeien.
 • De brokvorm van het voer is speciaal afgestemd op de kaken van Perzische kittens. Hierdoor kunnen ze de voeding beter oppakken en gemakkelijker kauwen, waardoor de voedselopname verbetert.

Royal Canin Persian kattenvoer

Royal Canin Persian kattenvoer is een volledige premium voeding voor volwassen Perzen (vanaf 1 jaar oud). Het voer draagt bij aan het gezond houden van de gevoelige huid van uw Pers. Ook wordt zijn vacht glanzend en weelderig doordat toegevoegde voedingsstoffen de haren verzorgen. Daarnaast zijn de brokjes speciaal ontworpen om goed door Perzische katten te kunnen worden gegeten.

 • Het energiegehalte en de voedingsstoffen zijn precies afgestemd aan de behoeften van uw Perzische kat. 
 • Aangepaste brokjes zorgen ervoor dat uw Pers het voer beter kan oppakken vanuit zijn bakje. Hierdoor eet hij beter en worden alle hoogwaardige voedingsstoffen goed opgenomen.
 • Ter ondersteuning van de huid van uw kat is een speciaal 'Beauty Shine Complex' toegevoegd. Dit complex bevat een unieke combinatie aan voedingsstoffen, waardoor de huid van uw Pers gezond blijft en zijn vacht glanzend en weelderig.
 • Een combinatie van vezels bevordert de uitscheiding van haren via de ontlasting. Zo vermindert de vorming van haarballen.

 

Ander ras?

Bent u op zoek naar voer voor een ander ras dan Perzische katten? Kijk dan op onze pagina voor alle kattenrassen!