Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X
Op werkdagen voor 14.00uur besteld, dezelfde dag verstuurd!
Eenvoudig bestellen

 • Kies uw product
 • Vul gegevens in
 • Reken veilig af

Orijen Regional Red CAT Treats

Orijen Regional Red CAT Treats Vergroten
 • Verpakking
 • Aantal
 •  
 • Per verpakking
 • € 4.95
 •  
 • Per 2 verpakkingen
 • € 9.49
 •  

Orijen Regional Red Cat Treats bereid met 100% vlees. Dagelijks door lokale boeren vers en vrij van conserveringsmiddelen geleverd en vervolgens in eigen keuken bereid, zodat alle natuurlijke voedingstoffen blijven bewaard in een treat waar uw kat dol op is.

Een verpakking bevat 35 gram. Dit zijn ongeveer 100 snoepjes.

Meer details

Orijen Regional Red Cat Treats

Orijen Regional Red Cat Treats is ondanks zijn naam geschikt voor alle soorten katten. Dankzij zijn uitgebalanceerde unieke samenstelling is het zelfs geschikt voor katten die voedselgevoelig of allergisch zijn. De snack bestaat uitsluitend uit vlees en bevat geen granen of andere toevoegingen. Op deze manier komt de snack het dichtst in de buurt van de voeding die een kat in het wild ook zou eten. De snack is uitstekend geschikt als beloning of tussendoortje voor uw kat. Bij het bereidingsproces zijn geen conserveermiddelen of kunstmatige stoffen gebruikt waardoor de snack zijn natuurlijke samenstelling behoudt. Dit proces heet vriesdrogen. Hierdoor is de kwaliteit van de snack hoogstaand en uitstekend van smaak.

Orijen Regional Red Cat Treats is dankzij het lage aantal calorieën ook prima geschikt voor katten met een neiging tot overgewicht. In één snack zitten nog geen drie calorieën. Er is gebruik gemaakt van vlees dat uitsluitend afkomstig is van de Alberta farms. Deze farms zijn bekend bij Orijen en voldoen aan hoge eisen. De zwijnen, lammetjes en runderen die in de snack verwerkt zijn hebben allen een goede verzorging gehad. Doordat de ingrediënten dagelijks vers worden aangeleverd en verwerkt blijft de kwaliteit van de snack hoogstaand. De snack is verkrijgbaar in een hersluitbaar zakje om ook thuis de versheid te kunnen garanderen. Hierdoor krijgt uw kat als tussendoortje een gezonde en lekkere snack. Orijen Regional Red Cat Treats kunt u goedkoop online bij ons kopen en vervolgens gemakkelijk thuis laten bezorgen.

De houdbaarheid van Orijen Regional Red Cat Treats staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Ingrediënten Orijen Regional Red Cat Treats

Vers wild zwijnlever 17%, verse lamslever 17%, verse Angus-runderlever 17%, vers wild zwijnvlees 17%, vers lamsvlees 16%, vers Angus-rundvlees 16%.

Analytische bestandsdelen

Ruw Eiwit (40%), Ruw Vet (40%), Ruwe Vezel (1%), Ruwe As (7,5%).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Volgens de fabrikant zijn er geen toevogingen verwerkt in Orijen Regional Red Cat Treats.

Ander Merk?

Bent u in plaats van Orijen Regional Red Cat Treats op zoek naar ander voer voor uw kat dan kunt u kijken naar Orijen Ranch Raised Lamb Cat treats. Voor een compleet overzicht van al het voer van Orijen kijkt u op de merkpagina.

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie