Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X
Op werkdagen voor 14.00uur besteld, dezelfde dag verstuurd!
Eenvoudig bestellen

 • Kies uw product
 • Vul gegevens in
 • Reken veilig af

Exil No Worm Hond XL

Exil No Worm Hond XL Vergroten
 • Verpakking
 • Aantal
 •  
 • Per verpakking
 • € 26.50
 •  

Exil No Worm Hond XL is een ontwormingsmiddel met een aangename smaak en is geschikt voor alle honden, ongeacht gewicht of ras.

 • Doodt diverse soorten wormen
 • Tabletten met vleessmaak
 • Tabletten voor 10 en 35 kg gewicht

Meer details

Exil No Worm Hond XL

Exil No Worm Hond XL is een ontwormingsmiddel in de vorm van tabletten en is geschikt voor iedere hond. De tabletten doden met eenmalig toedienen diverse soorten veelvoorkomende rondwormen en platwormen, zoals spoel-, haak-, zweep- en lintwormen. De coating van de tablet is voorzien van een aangename vleessmaak. Hierdoor wordt toediening ervan vergemakkelijkt. Om voor ieder lichaamsgewicht de juiste dosering te bieden, zijn er tabletten voor 10 kg en 35 kg gewicht. U kunt de tabletten eenvoudig combineren om tot het gewicht van uw hond te komen. Voor een handleiding kunt u de tabel in de gebruiksaanwijzing gebruiken. Het middel bevat de werkzame stoffen praziquantel, pyrantelembonaat en febantel. Exil No Worm Hond XL bevat vier tabletten en is bedoeld voor 35 kg lichaamsgewicht.

Zoekt u een ontwormingsmiddel voor uw grote hond met een aangename smaak? Koop dan nu Exil No Worm Hond XL goedkoop online bij Brekz! Uw hond zal snel van zijn wormen af zijn. 

De houdbaarheid van De houdbaarheid van Exil No Worm Hond XL staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Exil No Worm Hond XL

Werkzame stoffen: Praziquantel (175mg), Pyrantelembonaat (504 mg) (= 175 mg pyrantel), Febantel (525 mg).
 

Gebruiksaanwijzing

Dien 1 tablet toe per 35 kg lichaamsgewicht van uw hond. De dosering hoeft slechts eenmalig gegeven te worden en kan worden vermengd met het voer. Honden hoeven voor het gebruik niet nuchter te zijn. Weeg voor het gebruik de hond.

De 'XL verpakking' bevat tabletten voor 35 kg en is in de tabel te zien als Exitel Plus XL. De kleine verpakking voor 10 kg is de Exitel Plus tablet.

Dosering Exil No Worm Hond

Gewicht van de hond (kg) Tabletten Gewicht van de hond (kg) Tabletten
Ong. 17,5 1/2 Exitel Plus XL 51 - 55 1 Exitel Plus XL + 2 Exitel Plus
31 - 35 1 Exitel Plus XL 56 - 60  1 Exitel Plus XL + 2 1/2 Exitel Plus
36 - 40 1 Exitel Plus XL + 1/2 Exitel Plus 61 - 65 1 Exitel Plus XL + 3 Exitel Plus
41 - 45 1 Exitel Plus XL + 1 Exitel Plus 66 - 70 2 Exitel Plus XL
46 - 50 1 Exitel Plus XL + 1 1/2 Exitel Plus > 70  1 tabl. / 35 kg


Let op!
Niet gelijk tijdig gebruiken met piperazinederivaten en bij dieren met een bekende overgevoeligheid voor de werkzame bestanddelen of voor een van de hulpstoffen. Het wordt geadviseerd om het product niet te gebruiken bij honden tijdens de eerste 4 weken van de dracht. Raadpleeg bij twijfel of bij vragen altijd uw dierenarts.
 

Ander middel?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Exil No Worm Hond XL? Bekijk dan eens het totaalaanbod ontwormingsproducten voor honden. De tabletten van Exil No Worm voor 10kg lichaamsgewicht vindt u hier. Zo kunt u een combinatie maken die voor uw hond geschikt is. Heeft uw hond problemen met het slikken van pillen? Bekijk dan eens Easypill voor de hond. Dit is een product met een aangename smaak, geur en structuur dat de pil verbergt. Hierdoor heeft uw hond minder snel door dat hij zijn medicijnen slikt.

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie