Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X
Op werkdagen voor 14.00uur besteld, dezelfde dag verstuurd!
Eenvoudig bestellen

 • Kies uw product
 • Vul gegevens in
 • Reken veilig af

Orijen Original Hondensnacks

Orijen Original Hondensnacks Vergroten
 • Verpakking
 • Aantal
 •  
 • 56.7 gram
 • € 6.69
 •  
 • 100 gram
 • € 11.25
 •  

Orijen Original Hondensnacks is een populaire hondensnack. De snacks zijn van 100% scharrelvlees van kippen en kalkoenen. De producten zijn ook vrij van conserveermiddelen. Aangezien de snack maar 7 calorieën bevat, is het ook nog een verantwoord tussendoortje. Probeer het eens uit!

Meer details

Orijen Original Hondensnacks

Soms wilt u uw hond belonen of gewoon even verwennen, bijvoorbeeld als u uw hond heeft getraind. Dat kan natuurlijk het best op een gezonde en biologisch verantwoorde manier. Orijen Original Hondensnacks zijn snoepjes voor honden van alle rassen en alle leeftijden, gemaakt van 100% vers vlees en vis, zoals spiervlees, orgaanvlees en eetbaar bot. De snoepjes bevatten verse kippenlever (24%), verse kalkoenlever (24%), vers gefileerd kippenvlees (24%), vers gefileerd kalkoenvlees (24%) en vers gefileerde platvis (4%). De ingrediënten worden iedere dag vers aangeleverd door lokale boeren en vissers. Vervolgens is het gevriesdroogd zodat alle voedingsstoffen bewaard blijven. Deze smakelijke aanvulling op de dagelijkse voeding kan uw hond vast niet weerstaan!

Orijen Original Hondensnacks zijn vrij van conserveringsmiddelen en ze hebben een heerlijke smaak. Bovendien zijn ze volledig vrij van kleur, geur en smaakstoffen, groeihormonen, antibiotica en GMO. U kunt uw hond ermee verwennen wanneer u maar wilt. Uw huisdier zal zeker van deze beloning kunnen genieten. Dus bent u op zoek naar een smakelijke en biologisch verantwoorde snack voor uw hond? Koop dan nu Orijen Original Hondensnacks goedkoop online bij Brekz!

De houdbaarheid van Orijen Original Hondensnacks staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze veelgestelde vragen (FAQ).

Ingrediënten Orijen Original Hondensnacks

Verse kippenlever (24%), verse kalkoenlever (24%), vers gefileerd kippenvlees (24%), vers gefileerd kalkoenvlees (24%), vers gefileerde platvis (4%).

Analytische bestanddelen:

Eiwit (45,0%), Ruw vet (45,0%), Ruwe celstof (1,0%), Vocht (2,0%).

Voedingsadvies

U kunt uw hond belonen met Orijen Original Hondensnacks wanneer u maar wilt, bijvoorbeeld als u uw hond wilt trainen of belonen. Breek de snoepjes dan in kleine stukjes. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Orijen Original Hondensnacks? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Orijen hondenvoer op onze website. We beschikken over een ruim aanbod aan snacks voor uw hond, in de smaken Wild Boar, Regional Red, Tundra, Alberta Bison en meer. U kunt natuurlijk ook met enige regelmaat afwisselen, voor nog meer genot!  

 
 

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie