Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X
Op werkdagen voor 14.00uur besteld, dezelfde dag verstuurd!
Eenvoudig bestellen

  • Kies uw product
  • Vul gegevens in
  • Reken veilig af

Kattenhalsbandjes en tuigjes

Met het assortiment kattenhalsbandjes van Brekz maakt u uw kat gemakkelijk herkenbaar! De kattenhalsbandjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, lengtes en patronen.
Lees meer..

Kies snel uw categorie

Kattenhalsbandjes

Op onze website heeft u keuze uit vele verschillende soorten kattenhalsbandjesvoor grote en kleine katten. Daarnaast heeft u keuze uit verschillende tuigjes. Een tuigje kunt u gebruiken om uw kitten veilig aan de buitenwereld te laten wennen. Sommige katten gaan het liefst alleen buiten op pad. Om te voorkomen dat ze de vogels uit de omgeving te grazen nemen kunt u een halsband met een kattenbel aanschaffen. Bij ons vindt u de beste kattenhalsbandjes voor uw kat of kitten!

Assortiment kattenhalsbandjes

Hier vindt u een paar producten uit ons assortiment. Voor al onze producten kunt u hoger op deze pagina kijken.


Kattenhalsbandjes

U heeft bij ons keuze uit verschillende soorten halsbandjes voor uw kat. Naast de verschillende soorten halsbandjes die u kunt bestellen zijn de meeste ook verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren. Wanneer uw kat zich ook in het donker veel buiten begeeft is het handig om deze een reflecterende of een lichtgevende halsband om te doen.


Kattenuigjes

Om uw kitten veilig aan de buitenwereld te laten wennen kunt u bij ons verschillende kittentuigjes kopen. Het kittentuigje laat uw kitten met een veilig gevoel zijn eerste stappen in de buitenwereld zetten. Ook hebben we tuigjes voor volwassen katten.


Halsband accessoires

Op deze pagina vindt u ook overige accessoires voor aan de halsband van uw kat. Hiermee kunt u de halsband van uw kat compleet maken.

  • Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een langere looplijn dan kunt u kijken naar onze looplijn 5 meter.
  • Mocht er geen belletje bij uw halsband inbegrepen zijn dan kunt u een gekleurde Kattenbel los aanschaffen.
  • Wanneer uw kat niet op eigen kracht de weg naar huis meer weet te vinden kunt u hem voorzien van een adreskokertje. Hiermee kan de vinder uw kat weer veilig naar zijn baasje brengen.

Iets anders nodig?

Bent u naast kattenhalsbandjes ook nog op zoek naar andere accessoires voor uw kat, neem dan een kijkje bij onze overige kattenaccessoires!