Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X
Op werkdagen voor 14.00uur besteld, dezelfde dag verstuurd!
Eenvoudig bestellen

 • Kies uw product
 • Vul gegevens in
 • Reken veilig af

Hill's Prescription Diet I/D Sensitive hondenvoer

Hill's Prescription Diet I/D Sensitive hondenvoer Vergroten
 • Verpakking
 • Aantal
 •  
 • 12 kg
 • € 65.95 (€ 5.50/kg)
 •  
 • 2 x 12 kg
 • € 125.95 (€ 5.25/kg) Meest verkocht
 •  

Hill's Prescription Diet I/D Sensitive speciaal voer om problemen met spijsvertering & voedselovergevoeligheid aan te pakken.

 • Zeer verteerbaar voer ter ondersteuning van het herstel van spijsverteringsverstoringen
 • De gebruikte koolhydraat- en eiwitbronnen helpen symptomen van voedselovergevoeligheid te beperken
 • Bevordering van een gezond evenwicht aan darmbacteriën door natuurlijke vezels

Meer details

Hill's Prescription Diet I/D Sensitive hondenvoer

Hill's Prescription Diet I/D Sensitive hondenvoer is een voeding die speciaal is samengesteld om honden met spijsverteringsproblemen en voedselovergevoeligheid te ondersteunen. Voedselovergevoeligheid leidt vaak tot problemen in het maagdarmkanaal, zoals diarree, braken en winderigheid. De juiste voeding kan de symptomen van de voedselovergevoeligheid verminderen, waardoor uw hond ook minder last van het spijsverteringskanaal zal hebben.

De voeding is zeer goed verteerbaar, ter ondersteuning van het herstel van GI-verstoringen. Speciaal geselecteerde eiwit- en koolhydraatbronnen, ei en rijst, helpen de symptomen van voedselovergevoeligheid te verminderen. Een natuurlijke vezel helpt een gezonde populatie darmbacteriën te behouden. Hill's Prescription Diet I/D Sensitive hondenvoer heeft een hoge energiedichtheid, hierdoor is het geschikt om in kleine porties aan uw hond te voeren. Dit vermindert de belasting op het maagdarmkanaal van uw hond. Koop dus online Hill’s Prescription Diet I/D Sensitive hondenvoer, de beste voeding voor uw hond met voedselovergevoeligheid en spijsverteringsproblemen.

De houdbaarheid van Hill's Prescription Diet I/D Sensitive hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze veelgestelde vragen (FAQ)

Ingrediënten Hill's Prescription Diet I/D Sensitive hondenvoer

Brouwersrijst (23%), eipoeder (43%), maïsglutenmeel, dierlijk vet, mineralen, eiwithydrolysaat, gerst, haver, cellulose, soja-olie, L-lysine, vitaminen, taurine, sporenelementen en bèta-caroteen. Met een natuurlijk antioxidant (gemengde tocoferolen).

Analytische bestanddelen:

Calcium (1,01%), ruwe as (6,4%), eiwit (24,3%), essentiele vetzuren (1,24%), fosfor (0,8%), kalium (0,86%), koolhydraten (38,9%), magnesium (0,09%), natrium (0,41%), Omega-3 vetzuren (0,27%), Omega-6 vetzuren (3,58%), ruwe celstof (1,9%), vet (20,4%), vocht (8%).

Toegevoegde voedingsmiddelen:

DHA (9590 IU/kg), EPA (930 mg/kg), taurine (1198 IU/kg), vitamine A (600 mg/kg), vitamine D (100 mg/kg), vitamine E (1,5 mg/kg). 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.


Voedingsadvies Hill's Prescription Diet I/D Sensitive hondenvoer
Lichaamsgewicht (kg) Hoeveelheid voeding
gram
2,5 45-65
5 80-110
10 135-185
20 225-310
30 305-420
40 380-525
50 450-620
60+ 10 per kg


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Hill's Prescription Diet I/D Sensitive hondenvoer? Bekijk dan eens ons aanbod van Hill's Presciption Diet hondenvoer voor honden met maag- en darmproblemen. Of kijk bij onze Hondenapotheek voor onze overige producten voor honden met maag- en darmproblemen

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie