Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X
Op werkdagen voor 14.00uur besteld, dezelfde dag verstuurd!
Eenvoudig bestellen

 • Kies uw product
 • Vul gegevens in
 • Reken veilig af

Hill's Prescription Diet Metabolic Blikken hond

Hill's Prescription Diet Metabolic Blikken hond Vergroten
 • Verpakking
 • Aantal
 •  
 • 1 tray (12 blikken)
 • € 34.95
 •  
 • 2 trays (24 blikken)
 • € 64.95
 •  

Hill's Prescription Diet Metabolic Hondenvoer beïnvloed het metabolische proces. Dat er voor zorgt dat de hond gewicht verliest en daarna het streefgewicht behoudt

 • Gewichtsverlies zonder ontbering – 96% van de honden viel thuis af in 2 maanden.
 • Verminderde noodzaak om het voer zeer nauwkeurig af te meten
 • Klinisch bewezen gewichtstoename te vermijden na een afvalprogramma

Meer details

Dierenarts-blok

Hill's Metabolic Diet Metabolic Blikken hond

Hill's Metabolic Diet Metabolic Blikken hond is blikvoer dat uw hond helpt om snel en verantwoord af te vallen. Overgewicht kan zorgen voor een extra belasting op de spieren en gewrichten van uw hond. Het is dan ook belangrijk om ene hond goed op gewicht te krijgen. Daarbij is het echter wel noodzakelijk om dit op een verantwoorde manier te doen. Hill's Metabolic Diet Metabolic Blikken hond helpt u om uw hond in korte tijd verantwoord op gewicht te krijgen.

De werking van het voer is klinisch bewezen, niet alleen het afvallen gaat gemakkelijk maar uw hond op gewicht houden is met dit voer ook mogelijk. Onderzoek heeft aangetoond dat 96% van de honden in 2 maanden weer op zijn juiste gewicht zat dankzij dit voer. Daarnaast heeft 90% van de honden het volledige afvalprogramma voltooid. Door de samenstelling van dit voer is het niet noodzakelijk om het voer exact af te meten. Voor gewichtsafname of gewichtsbehoud geeft u uw hond dagelijks een bepaalde hoeveelheid uit het blik. Dankzij onze ruime ervaring met dierenvoeding profiteert u bij ons van mooie korting op verscheidene verpakkingen.

De houdbaarheid van Hill's Metabolic Diet Metabolic Blikken hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Ingrediënten Hill's Metabolic Diet Metabolic Blikken hond

Varken, maïs, eiwit, kip, cellulose, rijst, tomatenpuree, lijnzaad, kokosnootolie, mineralen, DL-methionine, wortelenpoeder, L-leucine, zout, vitaminen, sporenelementen, taurine, L-carnitine,bèta-caroteen.

Analytische bestanddelen:

Bèta-caroteen (1 mg/kg), Calcium (0.2%), Eiwit (7.2%), Fosfor (0.15%), Kalium (0.21 %), Koolhydraten (NFE) (9.5%), L-Carnitine (90 mg/kg), L-Lysine (0.44%), Magnesium (0.02%), Natrium (0.1 %), Omega-3 vetzuren (0.23%), Omega-6 vetzuren (0.67%), Ruwe celstof (4%), Taurine (383 mg/kg), Total Dietary Vezels (5.9%), Vet (3.4%), Vitamine A (13860 IU/kg), Vitamine C (25 mg/kg), Vitamine D (93 IU/kg), Vitamine E (135 mg/kg), Vocht (74.5%)

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Hill's Metabolic Diet Metabolic Blikken hond
Streefgewicht Gewichtsverlies Gewichtsbehoud
KG Blik 350 gram Blik 350 gram
2 1/3 ½
2.5 ½ 2/3
3 ½ 2/3
4 2/3 1
5 2/3 1
7.5 1 1 ½
10 1 1/3 2
15 1 2/3 2 2/3
20 2 3 1/3
30 2 2/3 4 ½
40 3 ½ 5 ½
50 4 6 ½
60+ 4 2/3 7 ½

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. Dit voer is lang genoeg houdbaar bij het aanbevolen gebruik.

Ander merk?

Bent u in plaats van Hill's Metabolic Diet Metabolic Blikken hond op zoek naar droogvoer voor uw hond dan kunt u kijken naar Hill's Prescription Diet Metabolic Hondenvoer. Voor een compleet overzicht van al het voer van Hill’s Prescription Diet kijkt u op de merkpagina!

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie